Február 21-én ismét jelentkezik a Gyertek át! – A sztárvetélkedő az RTL Klubon. Olyan ismert emberek bukkannak fel benne, mint Hajdu Péter, Kelemen Anna, Cicciolina vagy Dömsödi Gábor.

Sebestyén Balázs újra felrázza a nappalinkat

A Gyertek át! műsorvezetője, Sebestyén Balázs nagyon szereti a sztárvetélkedőt, ugyanakkor nehéz műfajnak is tartja, amiben fontos, hogy fel tudják venni a ritmust a szereplők és ő maga is. És ami még nagyon fontos, hogy soha, senkinek nem szabad megsértődni! De erre még nem is volt példa a korábbi évadok alatt.

„Itt valóban nincs határ, aki idejön, annak ezzel számolnia kell. De a műsor soha nem öncélú, soha nem bántó. Szerintem ezt a nézők is igénylik, hogy legyen egy őszinte, szókimondó, bevállalós műsor, ahol nem a pózolás megy, nem az, hogy ki milyen képet tett fel Instára, hanem a könyörtelen igazság. De közben játsszunk és jól érezzük magunkat” – mondta el Sebestyén Balázs a Fókusznak az RTL Klub új műsorairól szóló sajtótájékoztatón.

Az új adásokban ismét a humoré lesz a főszerep, de ha szeretnéd tudni, miben lesz még más az új évad, mind az eddigiek, nézd meg a Sebestyén Balázzsal készült interjút itt!