Műsorújság
RTL Most

Sebestyén Balázs: Az apák szerepe egyre fontosabb

Több mint 108 évvel ezelőtt ünnepelték az első apák napját. Azóta a világ számos pontján már nemcsak az édesanyákról, de az apukákról is megemlékeznek június harmadik vasárnapján. Hiszen a gyermekeknek mind a két szülőre szükségük van az egészséges fejlődésükhöz. 

„Nagyon sok boldogság, amit a gyerekek adnak, de én azért azt mondom, hogy ez nem egy könnyű dolog” – árulta el Sebestyén Balázs.


A műsorvezető kifejtette, hogy mik azok, amik nehézséget okozhatnak egy (vagy akár több) gyermek nevelése során. Ilyen lehet például az, amikor az egyik szülő beígéri a szigort, de végül mégsem tudja beváltani ígéretet, vagy amikor megfogadja, hogy este 8-ra ágyba kerülnek a gyerekek, de ők felülírják a szülői akaratot.


„Szülőként semmi nem úgy alakul, ahogy tervezed, de ugyanakkor nyilván a legjobb dolog, szóval ha meg nem lennének, akkor baromira hiányoznának. Jó volt belevágni, de nem egy egyszerű dolog, főleg ha az ember tényleg ott van, segít, csinálja, és kiveszi a részét - akkor azért ez egy nehéz dolog.”

 


Mint ahogy minden érmének, a gyermeknevelésnek is két oldala van. Az összes harc és küzdelem ellenére természetesen rengeteg örömmel is jár a közös élet.


„Nagyon sok boldogság, amit a gyerekek adnak, de én azért azt mondom, hogy ez nem egy könnyű dolog. Szóval csak az vágjon bele, akinek határozott elképzelése van erről, hogy ezt hogy kell” – viccelődött a műsorvezető.

 


Sebestyén Balázs hosszú éveken keresztül nem beszélt édesapjával, aki gyerekkorában elhagyta őket. Korábban úgy nyilatkozott, ha megkapott volna mindent, lehet, hogy most nem próbálna meg ennyire jó apja lenni két fiának, Benettnek és Noelnek.

A műsorvezető olyannyira kiveszi a részét a gyermeknevelésből, hogy alkalmanként főzőtudományával is megpróbálja elkápráztatni a fiúkat. Íme az eredmény smiley

Kattints a képre!

Legnézettebb videók