Műsorújság
RTL Most

Ryan Reynolds és Ryan Gosling is újra apai örömök elé néznek!

Bizony dagadhat a sztárapukák, Ryan Reynolds és Ryan Gosling mellkasa a büszkeségtől, hiszen nem elég, hogy sikeresek, jóképűek és gyönyörű feleségeik mellett ébredhetnek minden reggel, most ismét apukák lesznek!
Újabb csemeték érkeznek a sztárvilágba, nem is egy, hanem rögtön két pár is bejelentette, hogy bővül családjuk. Blake Lively, valamint Eva Mendes is nemrég hozta nyilvánosságra, hogy gyermeket hord a szíve alatt!

Blake Livelynak és Ryan Reynoldsnak már van egy 16 hónapos kislánya James. A források szerint, a pár természetesen nagyon örül az új jövevény érkezésének, Blaket teljesen felvillanyozta a dolog, és ha jól sejtjük, a május 2-án megrendezésre kerülő Met Gálán már nem is tudja majd rejtegetni pocakját. Ugyanis a pletykák szerint a színésznőnek legújabb filmjének plakátfotózásakor már el kellett takarnia gömbölyödő testrészét.

Talán ez a terhesség azt jelenti, hogy végre többet is láthatunk a lányukból, Jamesből? Mivel a pár eddig csupán kezeket és ujjakat mutatott a babából a nagyközönségnek!


Emellett úgy tűnik Goslingékhoz is érkezik a gólya, nemrég kiderült, hogy Eva Mendes és Ryan Gosling is második gyermekét várja! A pletykák alapján a színésznő már februárban kénytelen volt elrejteni a hasát egy fotózás alkalmával. Mendes tavaly adott életet első kislányának Esmeraldának, amikor is úgy nyilatkozott, hogy a gyermeke megmutatta neki, hogy a színészkedés helyett inkább a családjára fókuszáljon. Nem csoda hát, hogy máris jön a kistestvér!
 

Egyébként mindkét sztárpár forgatásokon találkozott és szeretett egymásba, a szerelem és a boldogság pedig azóta is tart mindkettőnél, sőt, ahogy láthatjuk, egyre csak bővülnek családjaik!

Forrás: zimbio.com, huffingtonpost.com
Képek: Tumblr.com

#együttsikerül #maradjotthon