Műsorújság
RTL Most

Rákóczi Feri tündéri apák napi ajándékot kapott

Rákóczi Ferenc nemcsak a Morning Show sztárja, de rendszeresen kampányol a Velencei-tóért is, hiszen évek óta Judittal és két gyermekével együtt az egész nyarat vízközelben tölti.

Korábban írtunk Feriék legújabb családtagjairól, Edwardról és Nortonról, akikkel minden bizonnyal az egész Rákóczi család sírig tartó barátságot kötött. Azóta újabb lakó érkezett, egy mocsári teknős személyében, bár a rádiós műsorvezető az ő névadását a kommentelőkre bízta.

„... Edward és Norton, a két kacsa megpróbálja visszafogottan kezelni a helyzetet.”

 


Természetesen aggodalomra semmi ok, a kacsák sem lettek elhanyagolva, sőt mi több, ha fogalmazhatunk ennyire bátran, talán még közelebbi viszonyba kerültek a Rákóczi családdal.

„... De most tényleg! Én sztárt csinálok belőle, ő meg besétál a konyhámba? Hát mi ez, ha nem tervezett öngyilkosság???”

 


Bár a műsorvezető az elmúlt pár napot végig dolgozta, hiszen egy Velencén megrendezésre került fesztivál házigazdájaként ő konferálta fel a jobbnál-jobb előadókat, mától Sebestyén Balázzsal és Vadon Janival együtt szabadságra ment, hogy kipihenje fáradalmait.

Ha a legújabb családtagok nem is, a népszerű rádiós gyermekei különleges ajándékkal készültek apák napja alkalmából, amit Facebook-oldalán is megosztott követőivel.
 

 


És ha azt gondolták volna, hogy überelhetetlen ez a szintű cukiság, akkor tévedtek, ugyanis a szívhez szóló üzenet mellé egy portrét is kapott.

„... Szerintem kifejezetten szép vagyok rajta!”

 


És hogy a hazai rádiózás nagyágyúi mit kaptak édesapjuktól, és mi az, amit mindenképpen tovább akarnak adni saját gyermekeiknek? Az alábbi videóból kiderül:
 


Forrás: Facebook

#együttsikerül #maradjotthon