Műsorújság
RTL Most

Rácz Jenő visszatért Sanghajba!

A séf ugyan már maga mögött hagyta a Michelin-csillagos éttermet, azonban a Konyhafőnök VIP Fináléja előtt csapott nyaralása során meglátogatta barátait.

Rácz Jenő éppen jól megérdemelt pihenését tölti Balin, ahol nemcsak a hely szépségében gyönyörködik, de még majmokkal is szelfizget. Utazása azonban nem itt kezdődött, hiszen Sanghajba is ellátogatott, ahol egykori kollégái tárt karokkal fogadták a Taian Table-ban:

„Annyira hiányoztak!”– írta ki az Instagram-oldalán.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeno Racz (@chefjenoracz) on

Ha végig nézzük a képeit, láthatjuk, hogy a baráti találkozásokon túl, igazi ételköltemények is tarkították az estéjét, amiket látva, biztosan mindenkiből előtörtek a képek a séf konyhafőnökös ételeiről is.

Persze, nemcsak a piros csapat séfje döntött úgy, hogy egy kis időre elvonul a világ elől, hanem Fördős Zé is. A műsorvezetőtől már megszokhattuk, hogy imádja az extrém sportokat, a hegymászást és a magányos zarándokutakat is – most is egy hasonló túrára indult.

Visszatért Patagóniába!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fördős Zé (@fordos_ze) on

„Úgy hallottam, otthon elég hideg van.. Hát Patagóniában most épp nem! 😁🌎🌋🏕️ Remélem mindenki jól van, gyerekek! 😙#túrázgatásokba #chile #patagonia #zé #hiking #forróság” – írta ki Zé.


Ugyan a Konyhafőnök VIP – A séfek csatájában a versenyzők nem kalandoznak távoli vidékeken, de izgalomból a konyhában is akad majd bőven!

Legnézettebb videók