Műsorújság
RTL Most

Nem mindennapi eset történt Puskás Petivel!

A ValóVilág 9 műsorvezetőjével olyasmi történt a napokban, ami csak keveseknek adatik meg!

Történt ugyanis, hogy a The Biebers frontembere vásárolni indult, de csak a pénztárnál vette észre, hogy se pénz, se kártya nincs nála.

Péterünk gondolta, hogy akkor ez ennyi volt, visszapakol és hazasétál, de akkor jött a váratlan fordulat, amiről az alábbi insta-posztban olvashattok!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ma este gondoltam bemegyek a VV előtt venni egy kis humuszt meg ropogtatnivalót. Mondta a drága pénztároshölgy , hogy most zárna , de engem még kiszolgál , mert imádja az X-faktort. Megköszöntem , mondtam úgyis csak pár dolog van. Elkezdte beütni a cuccokat , amikor rájöttem nincs nálam pénz , a kártyám Angélánál, úgyhogy hagyjuk , visszaviszem a dolgokat. Ekkor a hölgy ránézett a sorba beálló srácra és szólt , hogy hívja meg már a Puskás Petit . Kicsit kétségbeestem , mondtam eszükbe ne jusson , semmi gond kibírom humusz nélkül az estét, közben a fiatalember már pakolta be a kosarába a dolgaimat, mondtam akkor elfutok , de végül a hölgy lehúzott mindent , Dávid pedig kifizette , én meg teljes zavarban hebegtem-habogtam a bolt közepén.Mindenesetre köszi Dávid az uzsonnámat és köszi pénztáros hölgy a közbenjárást❤️❤️❤️😂😂😂 Ha felismeri valaki a rokonát , barátját adja át nekik az ölelésem❤️🙏 #apuskaspeti #puskaspeti #köszi #kösz #thanks #luvya #hála #szeretet

A post shared by Peter Puskás (@apuskaspeti) on


Ezt nevezzük nem mindennapi sztorinak! Egy biztos: a pénztároshölgyben és Dávidban is megvan az X-Faktor!
Ha pedig benned is, akkor már most jelentkezhetsz a műsorba - erről további infókat itt találsz.

Peti a VV mellett aktív színházi és zenekari életet is él: szombaton a Váci Dunakanyar Színházban lesz látható A Hazug című darabban, a The Biebers pedig hamarosan megkezdi tavaszi turnéját!

Legnézettebb videók