Műsorújság
RTL Most

Panyik Anita: „Rácz Jenő néha csendes gyilkos”

Anita és egykori csapattársa Tomán Szabina voltak a Reggeli vendégei, ahol elmesélték, milyen érzés a zsűri elé állni az ételeikkel és persze mentorukról sem feledkeztek meg.

Szabina ugyan már kiesett a versenyből, de persze benne is élénken élnek az emlékek a Konyhafőnök VIP kihívásairól. Miután távoznia kellett, nem tudta mit kezdjen magával, annyira szokatlan volt, hogy már nem kell többet az ételek és a feladatok miatt izgulnia.

Ez azonban Anitáról nem mondható el, hiszen még mindig versenyben van, ráadásul ma este az is eldől, ő is ott lesz-e Risztov Évi mellett a döntőben.

Persze, hosszú út vezetett idáig, ami néha kínos pillanatokat is tartogatott: az is ilyen volt, amikor Anita meghámozott egy szarvas gombát… Szerencséjükre, mentoruk sosem hagyta őket cserben. Rácz Jenő mindig ott termett, ha tanácsra volt szükségük.

Azt viszont nem tagadták, hogy a séf néha olyan, mint egy csendes gyilkos.

Valószínűleg ez az élmény Anitában lehet a leghangsúlyosabb, aki annyira vágyott már arra, hogy mentora azt mondja, büszke rá, hogy a csütörtöki csapatos feladata után sírva állt a zsűri pult elé.

Vajon ma is potyognak majd a könnyek a döntő kapujában? 19:00-kor minden kiderül!

Ha kíváncsiak vagytok, milyen gasztro élményeikről meséltek még a lányok a Reggeliben, akkor kattintsatok ide a videóért!

Legnézettebb videók