Műsorújság
RTL Most

Óriási örömhírt jelentett be Sebestyén Balázs!

Balázs hétfőn még arról beszélt, milyen borzalmas hétvégén van túl, ma reggel viszont óriási hírt osztott meg Facebook-oldalán.

A sármos műsorvezető, Sebestyén Balázs hét elején még arról mesélt rádiós műsorában, mennyi rossz dolog történt vele múlt hétvégén. Nem elég, hogy a Balázst kínozza az allergiája, mindkét gyerkőcét kórházba kellett vinni, ráadásul a rádiós gyönyörű felesége, Viki is pokoli kínokat élt át egy idegbecsípődés miatt.

 

"Úgy éreztem, hogy összecsapnak a fejem felett a hullámok...Borzasztó hétvége volt! Van egy ilyen balszerencse kredit szerintem, amit lehívhatsz egész évben. Most szerintem mi lehívtunk három havit. Ülünk a kicsivel, Noellal a sebészeten, mert volt egy vírusos fertőzése... még be se jutottunk, már hívtak, hogy menjünk a Beniért, mert agyrázkódása van..."

 

Úgy tűnik, a vidám reggelek jó hatással voltak Balázsra, és sikerült túl tennie magát a negatív élményeken, ugyanis ma reggel feltöltött videójában már nyoma sincs fátyolos, beteges hangjának, és szomorkás gondolatok helyett megint a nevetésé a főszerep.

Tavaly ősszel Vadon Jani és Rákóczi Feri nagy feladat elé állították a Facebook-ellenes Sebestyén Balázst. A deal az volt, hogy Balázs csináljon egy hivatalos Facebook-oldalt, és ha kevesebb, mint 250 ezren követik be november közepéig, akkor törölheti magát, de ha a követők száma meghaladja a negyedmilliót, akkor tovább kell működtetnie.

 

 

 

Bár Balázs kézzel-lábbal tiltakozott a közösségi oldalak ellen, és az ellen, hogy kiteregesse magánéletét, követőinek száma a megadott határidőnél előbb lépte át a bűvös határt, így sokak örömére az RTL Klub műsorvezetője nem törölte magát a Facebookról.

 

 

 

Ma reggeli videójában Bali bejelentette, hogy hamarosan 400 ezer követője lesz a Facebook-on, és megmutatta, ez a hír mennyire (nem) érdekli kollégáit.

A rövid felvételből kiderül, hogyan készül Vadon Jani a holnapi adásra, és láthatjuk, ahogy Laci Balázs orra alá dörgöli, hogy Majkának még így is sokkal több követője van, mint neki.

 

 

Jelen állás szerint Balázst 399 813-an kedvelik a Facebook-on, úgyhogy ha te még nem nyomtál lájkot a hivatos oldalra, itt az ideje, hogy megtedd!

Lájkolásra fel!

 

Forrás: Facebook

Legnézettebb videók