Műsorújság
RTL Most

Nyári Dia: „Ez a kis pasas rendesen elcsavarta a fejem!”

Hogy mit is jelent édesanyának lenni, arról a Barátok közt gyönyörű színésznője megható és csodálatos gondolatokat osztott meg közösségi oldalán.

Négy hónapja született meg Nyári Dia és Kovács Dániel kisfia, Kovács Zétény Bertalan. A fiatal színésznő egyre jobban élvezi az új szerepet: egyszerűen imád édesanya lenni, pedig az első időkben nem volt minden egyszerű.

„Az első pár hét nagyon durva, 180 fokos fordulat, amire nem lehet felkészülni.⚠️ Vállalom, hogy sírtam, voltak olyan gondolataim, amik miatt még szégyellem is magam “biztos, hogy ezt akartad?! Ne sírj már az Istenért tebaba! Valaki kicsit vigye el”🤭 Egy jó társsal MINDENT meg tudtok oldani.👫” – mondta a színésznő három hónappal ezelőtt.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nyári Diána (@nyaridia) on

A napokban pedig arról vallott Dia a közösségi oldalán, hogy mennyire megváltozott a helyzet, és a kis Zétény egyre önállóbb, és egyre nyitottabb a világra. A színésznő azt is elárulta, hogy eddig fogalma se volt az életről, mert aminek igazán értelme van, azt négy hónapja tudja, ismeri, érzi.

„Szerelmünk már több mint négy hónapja tart✨🐥 imádom, ahogy kacag, ahogy bújik, ahogy csillog a szeme, mikor rám néz. Ez a kis pasas rendesen elcsavarta a fejem, és persze, ahogy kell kiképzett tisztességesen az elején... együtt feszegettük a határainkat, és együtt erősödünk a mai napig. A kiképzés három hónapig tartott, aztán egyszercsak, mintha kicserélték volna a mi “mindigsírós” Zétinket. Megérkezett ez a kis humorbugyor, akit ha épp nem gyötrik a fránya fogacskái, folyton nevetgél, magyaráz, csodálkozik. Hihetetlen, hogy egyik napról a másikra változnak a kis dolgai, és napról napra nő a kis értelme, fedezi fel a Világot, és egyre önállóbb. (Pedig egy éve még csak egy cseresznyemag volt) fantasztikus utazás ez. Végigkísérni, ahogy egy kisember felnő” – kommentelte Dia.

 

Mi pedig egyszerűen gratulálunk a gyönyörű családnak! 💖 💖 💖

forrás/képek: Instagram

Legnézettebb videók