Műsorújság
RTL Most

Nincs olyan étel, amit Rácz Jenő ne kóstolna meg! VIDEÓ!

A Konyhafőnök séfje éppen a Fülöp-szigeten nyaral, de itt is igyekszik minden helyi fogást megkóstolni. Erre az ételre azonban senki sem számított. Vigyázz, sokkoló fogás következik!

Rácz Jenő olyan dologra vette rá magát, amin valószínűleg még ő is meglepődött: megkóstolt egy főtt tojást, a közepén egy 16 napos embrióval. Egy szőrös, bébi kacsaszerű kis gombócot képzeljünk most magunk elé. A helyieknek ez igazi finom falat, azonban nem mindenki van ezzel így.

A séf már a látványtól majdnem rosszul lett, amikor felnyitották a tojást:

„Úgy ver a szívem, hogy kiugrik a helyéről!” – mondja a videójában.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeno Racz (@chefjenoracz) on

A séf még utólag se igazán akarta elhinni, hogy a helyiek – akikkel az utazása során barátkozott össze – rávették erre a durva gasztro-élményre.

Jenőről persze nemcsak az Insta-videóiból derült ki, hogy sok mindent bevállal. Miután megnyerte az Év Alkotója díjat az idei Playboy – Man of the Year gáláján, egy fotósorozat is készült róla a nyuszis magazinba. Ezeken a képeken viszont nemcsak almát pucol vagy éppen menő napszemüvegekben álldogál… egy nyers makrélát is a szájába vett.

Nézzétek bele itt a fotózásba!

És ne felejtsétek el, Rácz Jenő és Sárközi Ákos április 29-én belecsapnak a Konyhafőnök Visszavágójába, ahol újra a legjobb versenyzőket keresik, hogy győzhessenek!

Legnézettebb videók