Műsorújság
RTL Most

Nádai Anikó csodálatos helyre vitte kisfiát

A Farm műsorvezetője rengeteg időt tölt Szlovéniában Patrikkal együtt, és habár a határon túl is számtalan szép táj van, ők most mégis útra keltek. 

A napi reality immáron ötödik Párbajához érkezett, ahol Sanya és Heni mérte össze tudását. Az erő is számított, de a gyorsaság és a technika ezúttal nagyobb szerepet kapott a versenyen. Ráadásul mind a két fél rutinosan vágott neki a megmérettetésnek: Heni Vivit ejtette ki korábban, Sanya pedig Laurát és Sándort. A hét közepén Anikó vezényelte le a Kiválasztást, és ő adta át Heninek a zöld kendőt, a Párbajt viszont már műsorvezetőtársa, Fördős Zé izgulta végig a farmerekkel.


Míg a tanyán folyt a küzdelem, addig Anikó nagyszerű élményeket szerzett családtagjainak. Közösségi oldalain gyakran posztol arról, mennyire szereti kisfiát és az anyaszerepet, a hétvégén azonban saját gyerekkorát idézhette fel Vaskúton.

Dédimamával

 

- ezzel az egy szóval osztotta meg az alábbi képet Insta- és Facebook oldalán. Rajongói pedig nagy örömmel fogadták az exkluzív fotót Anikó nagymamájáról.


Hallottad már, mi volt Patrik első szava? Kattints a képre, és nézd meg a videót!

 

 

Forrás: Facebook

#együttsikerül #maradjotthon