Műsorújság
RTL Most

Moszkvában bulizott és focizott ÉNB Lali

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja a Művész Futball Világbajnokságon lépett pályára, emellett pedig önmagához híven egy kis bulizásra is volt ideje az orosz fővárosban.

A Magyar Művészválogatott tagjaként két mérkőzésen is pályára lépett a Művész Futball Világbajnokságon az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat sztárja, Lali, aki persze nem tudott kibújni a bőréből és a bulizást sem hagyta ki az orosz fővárosban.
 

 


"Büszke vagyok rá, hogy annak a magyar csapatnak a tagja lehettem a testvéremmel együtt,  amely végül bronzéremmel zárta a tornát." - kezdte a sorozatsztár, aki fiatal korában sokáig igazolt futballistaként játszott.
 

 


"Mindig is imádtam focizni, sajnos tavalyelőtt elszakadt a térdszalagom, azóta ez volt az első komolyabb torna, amelyen részt tudtam venni. Sosem felejtem el ezt a pár napot, miután a 31. születésnapomat is kint ünnepeltem. Mivel Moszkvában senki nem ismert, nyugodtan bulizhattam, és így sikerült két lánnyal is csókolóznom aznap este, ami nagyon jót tett az egómnak." - fejezte be mosolyogva az Éjjel-Nappal Budapest egyik legismertebb szereplője, akinek kalandjait egyébként minden hétköznap este 21:30-től az RTLII-n lehet nyomonkövetni.

Legnézettebb videók