Műsorújság
RTL Most

Most megtudhatsz néhány kulisszatitkot a Keresem a családom-ról!

Kedden este végre láthattuk a Keresem a családom új évadának első részét. Lilu pedig Korn Anitával, a műsor felelős-szerkesztőjével idézett fel néhány emléket a forgatásokkal kapcsolatban.

A gyönyörű műsorvezető  rengeteg dolgot megosztott utazási szokásairól, megható élményeiről, és arról hogyan tartja fitten magát a fárasztó munkaórák között is.

Lássuk!

“Mindig velem vannak a zenéim, mivel néha szeretek kilépni a valóságból. Tudják is körülöttem, hogy ha berakom a fülest, akkor engem egy darabig elvesztettek. De ez nem azért van, mert duzzogok, vagy valami bajom van, hanem egyszerűen a zenéimtől újra feltöltődöm. A másik pedig, hogy mindig nálam van a tabletem.”

Lilu azt is elárulta, számon tartja mennyit is utazott eddig a műsor kedvéért:

“95 ezret a levegőben és 26 ezret szárazföldön. Maga vagyok a két lábon járó törzsutaskártya.”

 


Mindemellett kiderült, nem hiányozhatnak a kényelmes pulóverei sem a poggyászából, hiszen ezekben lehet a legkönnyebben kipihenni az utazások és a forgatások fáradalmait!

 

 

Lilu szerint mindegyik emberi történet más és más, ahogyan mindenkit más tud igazán mélyen megérinteni, de azért hozzá tette, hogy az édesapja szerint, ha valakit hidegen hagy a Keresem a családom című műsor, akkor, annak valami komoly baja lehet.

"Mindenkinek van, vagy valaha volt családja. Olyan pedig nincs, hogy valakit nem érdekel, vagy hidegen hagy ez. Valamilyen érzésnek kell lenni. Ráadásul több olyan történetünk is volt idén, ahol az apa elhagyta a gyerekét. Az, hogy ezek után odaáll a kamera elé, és egy ország előtt beismeri, hogy hibázott, az hatalmas bátorság."

Mint minden nőt is nagyon érdekli a szépségápolás, különös tekintettel a természetes alapanyogokból készült termékekre, melyek közül jó néhányat sikerült is megszereznie az országok közötti kalandozásai során!

"Mielőtt elutaztunk Ausztráliába, megnéztem legalább 15 oldalon a top 20 ausztrál beauty termékeket. Elolvastam róluk mindent, megnéztem, hol lehet kapni őket. De Laoszban is ugyanezt csináltam, vagy Peruban.  A világtérképemet már tök jól ki tudnám rakni beauty termékekből."

Azonban a műsorvezető a kalandok során sem felejtett el mozogni, akár kedvtelésről legyen szó, mint például, amikor "átszörfözött a 40. életévébe" vagy az egészségének megőrzéséhez szükséges edzésről!

 


Emellett pedig Lilu az étkezésére is próbált odafigyelni, de persze neki sem ez töltötte ki a gondolatait, amikor valaki az élete történetetét mesélte el a stábnak.

"Nyilván nem állhatunk le 3 óránként, hogy márpedig én most a tengeri fehérjémet bekanalazom, úgy, hogy közben valaki az élete nagy drámáját osztja meg velünk. De egyébként az év többi napján próbálom ezt egyenesbe hozni. Ha kevesebbet forgatunk, akkor minden nap edzem is."

 


A Keresem a családom műsorvezetője pedig végül azt is elárulta, a munka alatt még inkább megbizonyosodhatott arról, hogy milyen szerencsés is valójában:

"Attól vagyok a legszerencsésebb a világon, hogy ilyen családom van. Ezt kamaszkorom óta tudom. Akkora szeretetben és biztonságban élek, tudom, hogy nekem nem lehet bajom, velem nem történhet semmi rossz, amíg a családom körülöttem van."

 


Ha még több érdekességet és részletet szeretnél tudni a Keresem a családom második évadával kapcsolatban, akkor nézd meg a videót!
 


Forrás: cosmopolitan.hu
Képek: Lilu Instagram

 

#együttsikerül #maradjotthon