Műsorújság
RTL Most

Mindenki a Balaton Soundon bulizott!

Ugyan, most vasárnap véget ért a fesztivál, azért így is maradtak belőle maradandó emlékek. Pláne, mivel celebjeink is ellátogattak a hangos és még annál is bulisabb eseményre!

A Balaton Sound minden évben az extrém energiákkal táncoló fiatalokról, a csini bikinikről és természetesen a tökéletes összhangban kitalált outfitekről szól. Most sem volt ez másképp, a sztárfellépőkkel teletűzdelt programra rengetegen látogattak el, köztük ráadásul megannyi hazai híresség is megfordult.

Dobó Ági romantikus fesztiválozást szervezett párjával, kivételesen kaptak egy kis kimenőt – pláne a nagy álomlakás projekt végén –, és a kicsik nélkül buliztak egyet:

 

A post shared by Agnes dr Dobo (@doboagi) on

Zimány Linda is lenézett egy kicsit, hogy a Balaton parton lazulhasson. Természetesen hozta a tökéletes formát:

 

A post shared by Linda Zimany (@lindazimany) on

A sztárok közül valószínűleg Ada örülhetett a legjobban, aki Martin Garrix-szel még egy közös képet is készíthetett. Persze, valószínűleg nemcsak emiatt marad emlékezetes neki a fesztivál, hiszen Bálint fiának ez volt az első Soundja.

A Reggeli arcai közül Lakatos Márk is szétnézett egy kicsit a buli-parton, sőt még a backstage-be is ellátogathatott. Ennek örömére lőtt is egy képet a különleges helyszínről:

 

A post shared by Mark Lakatos (@markolakatos) on

Ha ennyi hangulatos fotó nem lenne elég, akkor nézd meg a Híradó riportját, ahol Gosztonyi Zsolt számolt be az utolsó Sound-nap izgalmairól.

Legnézettebb videók