Műsorújság
RTL Most

Michael Jackson: „Miért tették ezt velem?”

A popsztár ügyvédje és egyben barátja a napokban tárta nyilvánosság elé Michael legféltettebb titkait, és azt is, mivel és hogyan tették tönkre a világ egyik legtehetségesebb zenészének életét.

Régi barátja, ügyvédje a napokban hozta nyilvánosságra a Mirror című magazinnak adott interjúban, hogy pontosan milyen fájdalommal és keserűséggel kellett a popsztárnak együtt élnie, miután 2005-ben megvádolták gyermekek ellen elkövetett szexuális zaklatással.

Michael nem tudta túltenni magát az egészen, és még úgysem, hogy végül tisztázta magát és felmentették a vád alól. Azonban az érzékeny művészt összetörték, aki a meseparknak berendezett otthonát is elhagyta.

„Neverland az ő menedéke volt a világ elől. Azt mondta nekem: elpusztították Neverlandet. Ez már sosem lesz az otthonom. Be nem teszem a lábam többé a hálószobába” –árulta ez az ügyvéd.


Az emberekben való mérhetetlen csalódás nemcsak pszichésen viselte meg az énekest, hanem fizikailag is. Közben azt is lehetett már tudni, hogy Michael életét meghatározta az őt gyerekkorában folyton verő apjához fűződő viszonya. Habár Oxman azt állítja, sokkal jobb volt az énekes viszonya az édesapjával, mint azt bárki is gondolta volna.

Sajnos a zenész állapotának azt sem tett jót, hogy tönkre ment a házassága Lisa Marie Presley-val. A pletykákkal ellentétben nem érdekházasság volt az övéké, a színésznő tényleg megértette, szerette őt, és próbálta leszoktatni a gyógyszerfüggőségről, azonban ő sem járt sikerrel.

Michael Jackson halálát gyógyszer-túladagolás okozta. Oxman a szörnyű tragédia előtt két hónappal találkozott a sztárral, aki örömmel készült a nagy visszatérésre.

„Hihetetlen, hoyg egy ennyire beteg test micsoda előadásokra volt képes. Minden idők legnagyobb szórakoztatóművésze volt” – fűzte hozzá az ügyvédje.


Michael Jackson augusztus 29-én lenne 60 éves! 😓💜 Világszerte különleges eseményekkel készülnek a popsztár évfordulójára!

Nézd meg a róla készült összeállítást!

forrás/képek: Mirror, Instagram

Legnézettebb videók