Műsorújság
RTL Most

Mi van Szabó Győző és Gubás Gabi között?

A két népszerű színész nem csak a képernyőkön hódít, hiszen színházi előadásaik mellett most valami egészen rendkívülit fundáltak ki!

Habár a Válótársak és A mi kis falunk új évadáig várnunk kell még egy kicsit, a jól ismert művészeknek addig sem kell búcsút mondanunk! A páros ugyanis egy nem mindennapi koncerttel lepi meg a rajongókat, aminek hamarosan te is a részese lehetsz!

Gabi 10 éve kezdett el mesedarabokat előadni, azóta pedig saját zenekarával járja az országot. Nem is véletlen hát, hogy az éneklés iránti szeretet hozta össze a sztárduót:

„Meghallotta a Győző, hogy én is szeretek énekelni, én is meghallottam, hogy ő is szívesen énekel. Kiderült, hogy nekem van egy zenekarom, és azt mondta Győző, hogy ez neki is bejön. Azt mondtuk, hogy azt a mindenit! Csináljunk valamit!”


Győző elárulta: bár kevés olyan szerepet kap, amiben énekelnie kellene, és inkább drámai vagy komikus karaktereket osztanak rá, imád énekelni!

A páros a férfi és a női lélek rejtelmeibe kalauzolja el a közönséget, a szerelem pedig csak úgy szárnyal felettük a színpadon! Karinthy híres mondata a mottójuk:

„Férfi és nő, hogy érthetnék meg egymást?
Hisz mind a kettő mást akar - a férfi a nőt, a nő a férfit.”

 

A dalok ezt a kérdéskört boncolgatják, méghozzá olyan népszerű előadók slágerével, mint az ABBA, a Queen, vagy éppen Sting. A koncert fülbemászó, latinos dallamokkal perdíti táncra a nézőket, ráadásul Győzőék versekkel is színesebbé teszik a produkciót.

Október 25-én Budapesten az Átriumban csodálhatod meg az előadást! A Story Extra riportját pedig itt lesheted meg:

forrás/képek: Facebook

Legnézettebb videók