Műsorújság
RTL Most

Mi történt Pumped Gabóval az elmúlt egy évben?

A 2015-ös Balaton Sound hozta meg Pumped Gabo számára az ismertséget, azóta pedig rengeteg minden történt az egykor piros rövidgatyájáról és nyelvöltögetéséről híres sráccal.

Idén ősszel új műsor indul az RTL Klubon Nyerő Páros címmel, melyben Pumped Gabo és kedvese, Sebestyén Ágnes is versenybe száll, további hét sztárpárral. Ennek apropóján úgy gondoltuk, felelevenítjük, mikor és hogyan vált Magyarországon mindenki által ismertté Gabo, és mi minden történt vele azóta.

Tavaly júliusban ezerrel dübörgött a Balaton Sound, amikor egyszercsak kitűnt a tömegből egy piros rövidgatyás, félmeztelen, napszemüveges, nyelvnyújtogató srác. A róla készült videó azonnal bejárta az internetet, mindenki Gabóra volt kíváncsi, így a Fókusz stábja interjút készített a kigyúrt fiúval. A riportra edzés közben került sor, az akkor még szűkszavű Gabo pedig megfontolt, egy-két szavas válaszokat adott a hozzá intézett kérdésekre. Kiderült, hogy Szabó Gábor a neve, 19 éves (azóta 20), az Olümposzról érkezett, heti nyolcszor edz és Zyzz a példaképe. A táncmozdulataival mindenkit ámulatba ejtő srác azt is bevallotta, hogy még bőven van mit változtatni a külsején, az alsó végtagjával akkor még nem volt megelégedve.

Azóta azonban a lábára is gyúrt, a következő kép ékes bizonyítéka ennek:

 

@pumped_gabo által közzétett fénykép,


Aztán megismerkedett Aurelióval, aki az augusztus 27-én induló ValóVilág powered by Big Brother kísérőműsorának, a BeleValónak a műsorvezetője lesz Gáspár Győzővel.

 

@pumped_gabo által közzétett fénykép,


Az első közös kép Sebestyén Ágival, akivel viharos kapcsolatuk ellenére kisebb megszakításokkal egy éve alkotnak egy párt.

 

@pumped_gabo által közzétett fénykép,


A Story Extra felkereste Gábort, hogy kiderítse, mi a helyzet a Balaton Soundon ismertté vált fiú háza táján. Gabo elárulta, hogy szeretne kikerülni a gyúrós, táncos skatulyából, és meg szeretné mutatni, hogy ő nem egy nagyképű, butácska gyerek, ahogy azt sokan gondolják róla, bár azt is bevallotta, hogy ezt a képet ő építette fel saját magráról. Gábor ekkor épp szingli volt, ám azóta újra összejött szerelmével. A mindennapjait az edzésen túl a fotózások töltik ki, ugyanis rengeteg megkeresést és felkérést kapott az utóbbi időben.

"Egy férfi nem a külsejétől lesz férfi, hanem a magatartásától."

 

És természetesen idén sem maradhatott ki a Balaton Sound, ám ezúttal ikonikus piros nadrágját otthon hagyta.

 

@pumped_gabo által közzétett videó,

 

Forrás: Instagram

#együttsikerül #maradjotthon