Műsorújság
RTL Most

Megható szerelmes üzenet Chris Pratt-től 11 évvel fiatalabb barátnőjének

A Galaxis őrzői és a Jurassic World sztárja nem akarja rejtegetni szerelmét, aki a napokban lett 28 éves. Ebből az alkalomból ország-világ előtt felvállalta, mennyire szerelmes.
 

Tavaly sokan fogadták elkerekedett szemmel Pratt és híres felesége, Anna Faris válásának hírét. Azóta mindketten új párt találtak, Pratt a legidősebb Schwarzenegger-lány, Katherine oldalán találta meg a boldogságot. Pratt idén nyáron töltötte be a 39-et, választottja pedig most lett 28 éves. A színész egy cuki fotó-montázst is készített az Insta-poszthoz, amiben bevallotta, mit érez Katherine iránt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chris pratt (@prattprattpratt) on

„Boldog születésnapot, Főnök! A mosolyod beragyogja a szobát. Hálás vagyok az együtt töltött pillanatainkért. Boldog vagyok, hogy az életem része lettél. Hálás vagyok a viccekért, nevetésekért, csókokért, beszélgetésekért, túrázásokért, szeretetért és törődésért, amiket tőled kaptam.” - olvasható Pratt oldalán.

Ha kicsit tovább böngészünk a posztok között, láthatjuk Patrick Schwarzeneggert, Katherine öccsét is egy kosármeccsen, ahová együtt mentek. Ez a kapcsolat valóban komolynak tűnik, mi nagyon drukkolunk, hogy Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger szerelme kiállja az idő próbáját!

 

Legnézettebb videók