Műsorújság
RTL Most

Ma mindenképp barátok közt ünnepelj!

Egyre több világnapot tartunk számon, amikor is a rohanó időt megállítva átgondolhatjuk az éppen aktuálisan ünnepelt, az életünket befolyásoló tényezőket. Sokan feleslegesnek tartják ezeket a bizonyos napokat, mondván, az évnek nem csak ez az egy alkalma van az értékelésükre. Mi mégis úgy gondoltuk, fontos felhívni a figyelmet július 30-ra, a barátság világnapjára!

Az RTL Klub nagysikerű sorozata nem csak a televíziók képernyőjén fűzi szorosra a baráti szálakat. Szentmihályi Zsófi és Holman Hanna kapcsolata ugyan viharos volt az utóbbi időben, de a valóéletben szerencsére töretlen Kiss Ramóna és Nyári Dia jó viszonya, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy kolléganők, lakótársak és barátnők is egyben.


Természetesen olyan barátság is előfordul, ami a sorozatban játszott szerepeken is túlmutat. Hanna amellett, hogy önzetlenül támogatja Tóbiás életét a Mátyás király téren, a magánéletben is sok időt töltenek együtt Józan Lászlóval. Sőt, korábban már az a hír is felröppent, miszerint talán egy párt alkotnak. Erről azonban szó sem volt, egyszerűen csak nagyon jó férfi-női barátság az övék!

Kattints a képre a részletekért!

 


Nem régiben pedig új lakók költöztek a társasházba, akiknek nagyon hamar sikerült beilleszkedniük. Habár Natasa eleinte - csupán jó szándékból - bonyodalmat okozott egy szerelmi viszony kibontakozásában, mostanra rendeződtek a kapcsolatai. És ugyan Peti problémáján nem tudott segíteni, szemmel láthatóan egy ígéretes barátság van kialakulóban közöttük.


Biztos, hogy sokan irigylik azt az anya-lánya kapcsolatot, ami Emília és Natasa között van. Akkor most azt is eláruljuk, hogy a magánéletben is nagyon szeretik egymást, hiszen évek óta barátnők.


Ha már barátság, akkor ne feledkezzünk meg a bajtársiasságról sem. Bartha Krisztián és Vida Rudi kapcsolata is gyakran viharos, de az a bizonyos kötelék soha nem hagyja, hogy bármilyen probléma is közéjük álljon. A saját életüket is kockára tennék egymásért.


Ugye ismerős az a bizonyos cimborázás is, amikor egy pohár ital mellett a foci meccset nézve megbeszélhetik a férfiak az élet nagy dolgait, vagy a női lelkek rejtelmeit. Pontosan ehhez hasonló Laci és Vili bácsi kapcsolata is.


A sorozat stábja nem régiben ünnepelte 8000. epizódját, ahol a sztárok azt is elárulták, mivel töltötték szabadságukat az elmúlt hetekben.

 

Legnézettebb videók