Műsorújság
RTL Most

Lilu ezúttal teljesen új vizekre evez!

A népszerű műsorvezető, úgy döntött Bódi Sylvi nyomdokaiba lép, most pedig azt is eláruljunk pontosan, hogyan is teszi mindezt!

Lilu igazi vagány nő, aki amellett, hogy az egész világot bejárja szereti kipróbálni magát különböző helyzetekben, részt venni újabb kalandokban.

Éppen ezért a veszélyesebbnek tűnő dolgokra sem mond nemet!Így történhetett az is, hogy kipróbálta magát egy extrémebbnek mondható sportban is, ami nem más, mint a szörfözés.

Ahogyan ti is láthatjátok a Keresem a családom műsorvezetője nagyon élvezte a hullámokon való lovaglást!

Azonban nem csak Lilu kedveli ezt a vízi sportot, hiszen a modell Bódi Sylvi évek óta rajongója a szörfnek, mely mostanra már teljes egészében is az élete részesévé vált.

„Ez vagyok igazán én és ez az a környezet, amelyben a legjobban érzem magam. Olyan helyeken vagyok a legboldogabb, ahol süt a nap, sok a pálmafa, az emberek mosolyognak és szeretet van a szívükben. Szeretem, hogy a napom ritmusát a természethez és a hullámokhoz igazíthatom. Egyszerű, lassú életre, nyugalomra és harmóniára vágyom. Csak felkapom a bikinimet, s mezítláb, hogy érezzem a talpam alatt a puha homokot kis szörfdeszkámmal a hónom alatt már szaladok is be a vízbe. Ily módon közel lenni a természethez fantasztikus érzés! Semmi sem tudja ezt felülmúlni.”

Nem csoda hát, hogy a szépség nemrég a közösségi oldalán is áldozott néhány sort arra, hogy követőivel is megossza pontosan mit is jelent számára a hullámlovaglás.

Forrás: Facebook
Képek: Facebook

Legnézettebb videók