Műsorújság
RTL Most

Lilu egy hátizsákkal vágott neki Indiának?

Az RTL Klub sikerműsorainak – Híradó, Keresem a családom!, X-Faktor, Barátok közt, Reggeli, Konyhafőnök – sztárjait kérdeztük arról, hogy idén mit terveznek a nyárra.

A Stroy Extra úgy döntött, elkészíti a nagy nyaralós térképet, vagyis az RTL Klub sikerműsorait járta körbe, és utánanézett, ki milyen búvóhelyen tölti a forró nyári napokat.

Gyebnár Csekka: „Idén sokkal kevesebb idő jut a nyaralásra, mint általában, úgyhogy most Európában maradunk, Monacót látogatjuk meg.”

Kiss Ramóna: „Tavaly megfogadtam, hogy idén sokkal több időt töltök a családommal, a párommal, és magammal is, úgyhogy ezt be is tartom.”

Fördős Zé: „Azt szeretem, ha kint lehetek a természetben, úgyhogy próbálok nem ilyen nagyon zsúfolt és nem ilyen nagyon tömeghelyekre elmenni.”

Pataki Zita: „Soha életemben nem voltam még úgy nyaralni, hogy télből a nyárba. Tehát, hogy teljes időjárás módosítás legyen.”

Lilu: „Ahova engem igazából a szívem visz, az teljesen más. Engem Japánba visz, Dél-Amerikába, vissza Patagóniába, ezer helyre.”

Ha kíváncsi vagy arra, Lilu mit élt át, amikor 16 évesen egy szál hátizsákkal nekivágott Indiának, vagy arra, hogy Kiss Ramónával hol lehet összefutni a nyáron, kattints a Story Extra videójára!

forrás/képek: Stroy Extra, Instagram

Legnézettebb videók