Műsorújság
RTL Most

Kulisszatitok: így zajlott a Szulejmán utolsó jelenetének a forgatása!

A híres török sorozat befejező része szép lezárása volt a 310 részes történelmi ihletésű filmnek. Hogy mi is zajlott a háttérben, és a főszereplő hogyan élte meg a szultán halálának körülményeit, most megmutatjuk!

A Szulejmánt 2013. január 09-én kezdte vetíteni az RTL Klub. A 310 epizódot majdnem hat éven keresztül láthatták a nézők, és szerda esténként több százezer rajongót ültetett a tévé elé.

A film sikerének titka talán abban is rejlik, hogy a színészek és stáb szinte már egy nagy családként működtek, ugyanis magát a sorozatot több mint négy éven keresztül forgatták.

 

 

Ennyi idő alatt a színészek szinte eggyé váltak a karakterükkel, így a főszereplő, Halit Ergenç például rengeteget tanult Szulejmán karakterétől.

„Nagyon sok mindent tanultam, miközben Szulejmán szultán alakítottam. Mikor mélyrehatóan vizsgálsz egy karaktert, míg keresed, hogy min mehetett keresztül, mire hogyan reagált, nagyon sokat tanulsz te magad is” – nyilatkozta a színész.


Az utolsó jelenet forgatásán pedig nagyon izgatottak voltak a készítők, és a színészek, hiszen számukra így véget ért egy olyan időszak, mely mindenki számára rendkívül fontos volt. Természetesen hatalmas ünnepséggel zárta a stáb azt bizonyos négy évet.

„Mindenki, aki akár csak egy napon, akár a teljes 4 év alatt velünk dolgozott, a nagy családunk része. Ez egy hihetetlen csapat a számomra. Remélem, hogy mindenkinek boldog élete lesz, ez a legfontosabb.”


Itt meg tudod nézni az utolsó jelenet forgatásán készült felvételeket:

forrás/képek: Facebook

Legnézettebb videók