Műsorújság
RTL Most

Szerelem van a Konyhafőnök levegőjében!

Az utóbbi hónapok rózsaszín ködben teltek a zsűri életében, hiszen úgy tűnik, Ákos, Jenő és Zé is megtalálták az igazit.

Minden Sárközi Ákossal kezdődött, aki egy ártatlan festős találkozáson ismerte meg Szegedi Évát 2018-ban. Azonnal fellobbant közöttük a szerelem. 2018 októberében Konyhafőnök séfje a Fókusz kamerája előtt kérte meg barátnője kezét, aki természetesen igent mondott.

Évi ezután a Konyhafőnök – Visszavágó egyik versenynapján besegített Ákosnak az ételek kóstolásában – itt ugyanis az esküvői menüjüket és tortájukat kellett elkészítenie a csapatoknak. 2019 júniusában végül egy intim szertartáson mondták ki a boldogító igent Tihanyban.

Eközben szárnyra kapott a hír, hogy Fördős Zé sem szingli többé. Kezdetben nem sokat árult el barátnőjéről, az viszont kiderült, hogy a nála 17 évvel fiatalabb lányt Sárinak hívják, és sokat kellett küzdenie érte a műsorvezetőnek. Azóta persze már Zé is bemutatta követőinek párját, sőt megannyi közös kalandban vettek részt, gondoljunk csak a legutóbbi siklóernyőzésükre vagy éppen az egy hónapos útjukra Srí Lankán.

A legutóbbi romantikus történet pedig teljesen felpörgetett mindenkit, hiszen Rácz Jenő bevallotta: beleszeretett egykori versenyzőjébe, Gyuricza Dóriba. A kezdetben titokzatos fotókat posztoló séf végül mindenkinek felfedte újdonsült kedvesét, akit azonnal elhívott randizni, amint kiesett a versenyből a Középdöntő előtt. Azóta már nem titkolóznak, sőt szívesen jelentkeznek be közösen is a social oldalaikon.

A Reggeliben részletesen is elmesélték szerelmük történetét:

Ha ennyi boldogság után az ételek világában is elmerülnétek, akkor látogassatok el az RTL MOST-ra, ahol minden eddigi Konyhafőnök évadot visszanézhettek!

#együttsikerül #maradjotthon