Műsorújság
RTL Most

Kiss Ramóna kisfiús anyuka lesz!

A műsorvezető tegnap este jelentette be a nagy hírt: végre kiderült, hogy kislányt vagy kisfiút hord a szíve alatt. A kommentjeik láttán tutira elolvadtok.

Rami és párja, Máté már a Fókusz kamerái előtt elmesélték, mennyire várták már, hogy szülők lehessenek. Még az esküvőnél is sokkal fontosabb volt, ezért a „megszokott” sorrendet félretették, és a babázás került az első helyre.

A bejelentésük óta folyamatosan követhetjük, ahogyan kerekedik Rami pocakja: „Imádom, nem tudok betelni vele” – írta ki az X-Faktor műsorvezetője egyik pocakos képe mellé.

Most pedig még nagyobb titokról rántották le a leplet: kiderült, hogy kisfiúk lesz!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOT! Magazin (@hotmagazin) on

„Kisfiunk lesz💙@hotmagazin #megegylekai😍 #azapjaszerintbalkezeslesz🤦🏼‍♀️ Elmondhatatlanul boldog vagyok❣️ Köszi @lekaimate 🙈😘” – írta ki az Instagramjára Rami.


Persze, a büszke apuka sem maradt le szerelme mellett, posztjában nemcsak arra erősített rá, hogy a kispasi tutira balkezes lesz, hanem arra is, hogy óriási lesz itt az apa-fia szerelem: „#szetfogomzabálni” – írta közös képük mellé.

A pici érkezése mellett is lesz persze mit várnunk, hiszen hamarosan jön az X-Faktor 8. évada, ahol a mentorok mellett, Rami is visszatér!

#együttsikerül #maradjotthon