Műsorújság
RTL Most

Kiss Ramóna érzelmes pillanatot osztott meg

A műsorvezető Instagram-oldalára tett ki egy képet, ami azután készült, hogy a kisfiával hazamentek a kórházból. Vigyázat! Olvadásveszély!

Ramóna hosszú, bensőséges posztot írt a fotó alá, amin a kis Noéval egymás felé fordulva alszanak. A kép 3 hónapja készült, pár nappal azután, hogy Noé megszületett.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vigyázat érzelmes poszt következik!❤️☝🏻 Ez a kép a hazajövetelünk első napján készült. Majdnem három hónapja. Azóta sok minden történt. Megtanultam 3perc alatt zuhanyozni (borotválkozással együtt🤷🏼‍♀️😅), már nem húzom az időt a bevásárlással😇 három boltot simán intézek egy óra alatt és abban benne van az oda és vissza út is.😎 Már mindent tudok egy kézzel csinálni. 💪🏼😂 Na, de viccet félretéve az elmúlt pár évben tudtam, hogy valami hiányzik az életemből de nem tudtam, hogy mi vagy Ki. Most már tudom.....Ő!💙 Szeretem!!! Az életemnél is jobban! Az illatát a kezét a lábát a kis tokáját ami kitakarja a finom nyakát. A szemeit. Ahogy rámnéz amikor gagyog... úgy ahogy van tetőtől talpig. Minden nap Hálát adok, hogy az Anyukája lehetek. Nem csak az életem, hanem Én magam is most lettem teljes!❤️ Az ok amiért ezt leírtam és megosztom Veletek az az, hogy elmondhatatlanul jó érzés, hogy mennyi szeretetet kapunk itt Tőletek! Köszönöm!💙💙 #Noébaba💙

A post shared by Kiss Ramóna (@ramona_kiss) on

„…az elmúlt pár évben tudtam, hogy valami hiányzik az életemből de nem tudtam, hogy mi vagy Ki. Most már tudom.....Ő! Szeretem!!!... Ahogy rám néz amikor gagyog... úgy ahogy van tetőtől talpig. Minden nap Hálát adok, hogy az Anyukája lehetek. Nem csak az életem, hanem Én magam is most lettem teljes!” – írta Kiss Ramóna az Instagram-oldalán.
 

A színésznő azért mutatott meg ennyit a bensőséges pillanatokból, mert hálás a szeretetért, amit a követőitől kap. Ezúton is sok egészséget és boldogságot kívánunk neki a kis Noéhoz!

#együttsikerül #maradjotthon