Műsorújság
RTL Most

Kiss Ramóna elrabolta a mentorokat?

Vajon merre járhatott az X-Faktor műsorvezetője és a négy mentor? Az tuti, hogy együtt kocsikáztak, sőt Peti még Rami pocakjával is megismerkedett.

Az X-Faktor már javában dübörög, rengeteg tehetség tündökölt vagy dobott éppen mikrofont a mentorok előtt. És ezek után sincs megállás! Most szombaton, este 20:00-tól még több tehetség próbálja majd lenyűgözni a mentorokat.

Mielőtt azonban elmerülnénk a válogatók kimagasló vagy éppen poénos pillanataiban, meglestük, vajon mit csinál éppen a négy mentor és Kiss Ramóna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🤩 PÁJALEKSZ 🤩 (@byealexittvan) on

Az biztos, hogy közösen pattantak autóba, de hogy merre mehettek öten… senki sem tudja.

„Mit csináltunk már!?”- írta ki ByeAlex közös képük mellé.


A céljuk ugyan nem, de az kiderült, hogy Puskás Peti és Rami pocakja végre elbeszélgettek egymással az utazásuk után. Peti és Rami is kiposztolta az oltári cuki közös képüket, ahol a mentor végre szemügyre vehette Rami egyre jobban gömbölyödő pocakját:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kiss Ramóna (@ramona_kiss) on

„Múlt évben, amikor Afrikában egy kígyókkal teli kútba zárt Alexával beszélgettünk Ramival, nem gondoltam, hogy a pocakjához is fogok nem is olyan sokára... sok-sok boldogságot, egészséget nektek Ramikám!😍😍🙏🙏” – írta ki Peti a kép mellé.
 

Legnézettebb videók