Műsorújság
RTL Most

Kiss Ramóna beismerte: idegeskedéssel, hisztivel indul náluk a karácsony

Szerda reggel videóüzenetet láthattak a nézők az igazi Mikulástól, Joulu Pukkitól, ennek kapcsán pedig elhangzott egy történet a Barátok közt sztárjától, Koller Virágtól, ami a tökéletes karácsonyi hangulatot festi le. Kiderült, Kiss Ramónáéknál biztosan nem forgatnának könnyfakasztó karácsonyi reklámfilmet.

Mielőtt azonban bárki felháborodna, lássuk be, a legtöbb családot igenis megterheli fizikailag az ünnepi készülődés. Nincs ez másként Kiss Ramóna szüleinél sem, és a műsorvezető ezt nem is szégyellte bevallani. 

„Nálunk reggeltől ordibálás van, apám nem tudja befaragni a fát, anyu egyedül áll a konyhában, mi a húgommal egyáltalán nem akarunk segíteni, azért jöttünk haza, mert itthon gyerekek vagyunk. A húgom, aki 24 éves, de elmebeteg, mert délben már mondja, hogy ajándékot akarok most-most!” – mesélte mosolyogva Kiss Ramóna.
 

A műsorvezető a történet végén elárulta, hogy ennek ellenére délután, amikor mindenki evett, szuper a hangulat és minden évben ezt az ünnepet várják. Ha kíváncsi vagy a teljes beszélgetésre, nézd meg a Reggeli videóját!

Kiss Ramónát nemcsak a Reggeliben, hanem a Konyhafőnök - A séfek csatájában is láthatod hétköznap esténként 19 órakor, és az X-Faktorban, szombatonként 20 órakor az RTL Klubon!

Legnézettebb videók