Műsorújság
RTL Most

Kiss Ramóna a színfalak mögött zokogott!

Az X-Faktor műsorvezetője mostanában a fellegekben jár, hiszen hamarosan édesanya lesz. Nemrég azonban újabb hírrel lepték meg.

Ramóna és párja úgy döntöttek, hogy az esküvő helyett inkább babázni szeretnének először, így óriási örömmel fogadták, amikor kiderült: végre sikerült, szülők lesznek! Azonban, egy várandós kismama nemcsak a saját boldogságától tud a magasba repülni, hanem akkor is, ha a barátai lepik meg egy-egy nagy bejelentéssel.

Így volt ezzel Rami is, aki egy színházi előadás közben tudta meg, hogy kolléganője és egyben legjobb barátnője, – A mi kis falunkban is feltűnő – Vanya Tímea is babát vár, akárcsak ő:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kiss Ramóna (@ramona_kiss) on

„A pillanat, amikor a legjobb barátnőd odajön hozzád a színfalak mögött előadás közben és közli, hogy terhes és erre Te csak annyit tudsz mondani, hogy én is 😭😭😭❤️❤️❤️❤️❤️ Harmath Imi köszönjük, hogy anélkül, hogy bármit is tudtál volna, titokban megörökítetted ezt a pillanatot💙” – írta ki a megható videó mellé az oldalán.

A sokkos, mégis édes pillanatot szerencsére megörökítették, így a zavartan kuncogó és egyszerre síró színésznők bármikor visszanézhetik a meghatározó beszélgetésüket.

Kíváncsi vagy, hogyan mesélt – a Fókusznak először – kisbabájáról Ramóna és párja, Máté? Akkor itt megnézheted a riportot!

És ne feledjétek: hamarosan indul az X-Faktor 8. évada az RTL Klubon!

Legnézettebb videók