Műsorújság
RTL Most

Kabát Petivel megfejtettük a szexi focista feleségeket!

Vajon a focisták úgy vonzzák a csinos hölgyeket, mint a méz Micimackót? Valószínűleg igen. A Fókusz most nemcsak azt vette végig, kik a legszexibb feleségek, de Kabát Peti véleményét is kikérték a témáról.

Az biztos, hogy nagyon nehezen találhatnánk olyan focistát, akinek nem egy világhírű énekesnő, vagy egy szuperszexi modell a felesége. Victoria Beckham és Shakira óta ez már kezd alapigazsággá válni.

 

A post shared by Kabát Péter (@kabatpeti22) on


Kabát Peti is gyönyörű párral büszkélkedhet, aki miatta még a sportriporterséget is kitanulta. De vajon szerinte mi lehet a titka a fent említett ténynek?

„Szerintem nagyon fontos, hogy azért ott vagy a köztudatban, újságban, médiában, tévében… és népszerű vagy, felismernek az utcán. Szerintem a nőknek ez imponál.”
 

Peti sosem volt azonban olyan sportoló, aki felvágott volna a hivatásával, sosem használta fel a hírnevét arra, hogy becsajozzon. Persze az neki is jólesik, ha odamennek hozzá az utcán egy autogrammért, de ennél sosem volt szó többről.

De vajon hogyan találtak egymásra szerelmével, Róka Adrival?

Az interneten ismerkedtek meg, és viszonylag hosszú idő telt el, mire tényleg összejöttek. Arról viszont Adrinak fogalma sem volt, hogy Peti focista. Azóta persze sok minden változott, Adri még a focit is kitanulta, ez viszont nem jelenti azt, hogy az idei vb-ről mindent tudna.

A Reggeliben kiderült, hogy Adrienne és Futács Gitta is kevesebbet tudnak az idei nyár nagy összecsapásairól, mint hittük volna.

De vajon ez lehet a helyzet a külföldi labdarúgók híres oldalbordáival is? A Fókusz utánajárt, milyen szépségek is forognak a híres sportolók körül, és nem egyszer még a mi szavunk is elakadt. Legyen szó bármilyen csapatról vagy nemzetről, az tuti, hogy legalább egy bombázót találunk a pálya szélén, aki a pasijának szurkol.

Szerintetek ki a legszexibb feleség?

Legnézettebb videók