Műsorújság
RTL Most

Kabaré és három esküvő az Éjjel-Nappal Budapestben

A romantikus spanyolországi esküvő után Budapesten is tartottak egy mennyegzőt az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai, Bori és Roland.

Bizony nem volt egyszerű dolga az Éjjel-Nappal Budapest két szereplőjének, Borinak és Rolandnak. A sorozat két szereplője hosszasan tartó se veled, se nélküled kapcsolata végül igaz szerelemmé nőtte ki magát a képernyőn, így természetesen az esküvő sem maradhatott el. Bár az első mennyegző Roland pánikrohama miatt meghiúsult, a fiú visszahódította élete szerelmét, hogy aztán egy gyönyörű spanyolországi esküvőn egybekeljenek.
 


A tengerparton a múlt héten csak Karola és Gábor volt jelen a barátaik közül, most azonban az ÉNB összes főszereplője ott volt, a sorozat címéhez híven, budapesti szertartáson és az azt követő buliban is, melyeket a Kabaré című film ihletett.

"Álomszerű volt, hogy minden barátunk velünk ünnepelt. A Kabaré című film pedig mindig is a kedvenceim közé tartozott, ezért nagyon élveztem, hogy nem a hagyományos fehér-fekete színeket viseltük." - mondta mosolyogva Bori.
 


Ha szeretnél bepillantani az Éjjel-Nappal Budapest három esküvőjének legszebb, legizgalmasabb pillanataiba, nézd vissza a róluk készült képgalériáikat:

Ide kattintva visszanézheted Bori és Roland meghiúsult esküvőjének képeit,

itt a romantikus spanyolországi mennyegző fotóit nézheted vissza,

erre a linkre kattintva pedig a nem mindennapi kabaré stílusú esküvő képei között böngészhetsz!
 


Ha kíváncsi vagy, hogy alakul az Éjjel-Nappal Budapest szereplőinek fordulatos élete, kövesd a sorozatot minden hétköznap 21:30-tól az RTLII-n!

Legnézettebb videók