Műsorújság
RTL Most

Johnny Depp új tetoválásával szólt be feleségének!

Az extravagáns sztár híres arról, hogy szereti a szerelmeit és csalódásait nemcsak, hogy a saját bőrén megtapasztalni, de magára is varratni azokat! Ezúttal Amber Heard kapta meg a magáét válásuk miatt!

Depp nagy szerelme a kilencvenes években Winona Ryder volt, akinek a nevét egy „Winona forever” tetoválás formájában íratta magára.

Most pedig jelenlegi feleségével való válásától hangos a világháló: hiszen a nagyjából huszonhárom évvel fiatalabb színésznő, Amber Heard, akit ezelőtt még börtönnel fenyegettek, nemrég bejelentette, hogy elhagyja férjét, az elhatározásának oka pedig nem más, mint hogy a színész állítólag bántalmazta őt!

Johnny Depp mindezt persze tagadja és bár, eddig nem szólalt meg a vádakat illetően - melyeket lánya, Lily Rose is teljesmértékben elvetett - most mégis úgyfest, felveszi a kesztyűt és üzenni akar Heard-nak!

A színész még kapcsolatuk alatt készíttetett egy tetoválást felesége becenevével, lényegében egy "SLIM" (vézna) feliratot varratott a kézfejére, amit most az 53 éves Depp, "SCUM-ra" (szemét) változtatott!

Forrás: elle.com
Képek:tumblr.com

#együttsikerül #maradjotthon