Műsorújság
RTL Most

Jennifer Lopez pucéran vonaglik új klipjében!

A 47 éves sztár valószínűleg átverte a természetet, hiszen még mindig annyira szexisen néz ki, mint a 20-as éveiben, sőt! Legújabb dalához ráadásul már klipet is forgatott, amiben nem takargatja formás idomait.

Nem voltak tévképzeteink: eddig is tudtuk az énekesnőről, hogy még mindig bomba formában van, és persze azt is, hogy szereti sokkolni vele a tömeget. Legyen szó egy egyszerű Insta-posztról, fellépésről, vagy éppen vörösszőnyeges megjelenésről, biztosra vehetjük, hogy a lehető legmerészebb összeállítást választja.

Nem hiszel nekünk? Akkor kattints IDE, és nézd meg magad, mennyire forró képeket posztolgat.

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on


Legutóbb egy videoklippel borzolta fel a kedélyeket, hiszen hamarosan megjelenő spanyol nyelvű albumához máris készített egy „kisfilmet”, amiben megannyi szerelést választott. Hol aranyba bújva, szorosra font hajjal, hol hosszú combokat láttató fekete ruhában csábítja a rajongóit, és persze a fotósát is!

A történet középpontjában ugyanis a szerelem áll! Miután a videó elején ex-férje, Marc Anthony cameózik egyet – összeismerteti JLót és újdonsült fotósát –, minden a különböző ruhákról és a kattanó vakuról szól… ó, és egy apró mellékszálról: bemutatja, hogyan szeret egymásba fotós és múzsája a vakító fények és szexuálisan túlfűtött környezet lágy ölén.

Ha mindez nem lenne eléggé szexi, akkor jobb, ha egy adott ponton leállítjuk a klipet, hiszen Jennifer Lopez egy nagyon merész felvételre is vállalkozott: ledobott magáról minden textilt, és egy szál – na jó, vagy éppen kettő – pálmalevéllel takarta el magát a kíváncsi szemek és az objektív elől.

És meg kell hagyni: JLo még mindig eszméletlenül gyönyörű, és látszik, hogy ezt tudja is magáról!

Persze, állítása szerint az, hogy kibékült a külsejével és teljesen elfogadja magát, nem azt jelenti, hogy beképzelt lenne, vagy túl sokat képzelne magáról:

„A 20-as éveimben sosem értékeltem a testemet, vagy ahogyan éppen kinéztem. Ez mostanra megváltozott! De nem arrogáns módon, csak úgy állok magamhoz, ahogyan fiatal koromban nem tudtam. Ez nem a tökéletességről szól, szeretem a sebeket, amiket szereztem!” – mesélte.
 

#együttsikerül #maradjotthon