Műsorújság
RTL Most

Jennifer Lawrence nekiesett egy budapesti rajongójának

Jennifer Lawrence sokak kedvenc színésznője jelenleg, amiben semmi meglepő nincs. Tehetséges, csinos, és még jófej is, legalábbis a legtöbb róla szóló hír ezt sugallja. Úgy tűnik azonban, hogy egy rajongót már biztosan elvesztett, ráadásul kis hazánkból.

Jen nem olyan rég forgatta le nálunk a Red Sparrow című filmjét, amelyben egy ex-balerina titkosügynököt alakít, és minden jel arra utal, hogy kicsit talán túlságosan is szerepben maradt a forgatások között.

Az Oscar-díjas színésznő egy amerikai talkshowban mesélt arról az élményéről, ami a budapesti éjszakában esett meg vele. Elmondása szerint, éppen egy helyi kocsmában iszogatott barátnőivel, és bár nem szokása, hogy lerészegedik, ez alkalommal már bőven érezte az elfogyasztott italok hatását, amikor egy férfi rajongója közös képet kért tőle. A srác meglepetésére Lawrence nem szeretett volna fényképezkedni, de ő tovább kérlelte, azzal érvelve, hogy a barátnője sosem fogja elhinni neki, kivel találkozott, ha nem készítenek egy közös fotót. Ekkor szólt közbe a színésznő egyik barátnője, aki azt mondta, ha a srácnak nem hisz a párja, akkor nem ő az igazi, ezzel pedig hátat fordítottak neki, hogy otthagyják. A lelkes rajongónak viszont valószínűleg elég bántó volt ez a reakció, ugyanis egy durvább káromkodást elengedve reagált a helyzetre.

„Egyszer csak elpattant bennem valami, de nem hiszem, hogy az alkohol volt a hibás”

Mondta Lawrence, az ezt követő eseményekről. A színésznő ugyanis megragadta rajongóját, és az összes kezébe akadó sört ráöntötte a srácra, egészen addig, míg le nem fogta őt egy barátnője, azzal a kommentárral, hogy ne pazarolja a sört. Ezt követően Jennifer egy másik ismerőse állítólag még látta a sörtől tocsogó, síró rajongót a mosdóban.

J-Law egyébként nevetve mesélte a történetet, és bár lehet, hogy neki humoros emlékként él a fejében az eset, a rajongóit szinte biztosan megosztja majd ez a furcsa sztori.

#együttsikerül #maradjotthon