Műsorújság
RTL Most

Ismét hatalmas arc volt a „Szikla”!

A nemrég magyarul üzenő Dwayne Johnson megint alkotott!

Egy vallomással kezdjük: imádjuk a „Sziklát”. Nem csak filmjei szórakoztatóak, és csalnak mosolyt az arcunkra, hanem a színész személyisége is vonzó: nincs ellszállva magától és végtelenül kedves. Ki gondolta volna például, hogy  magyarul fog üzenni, egy miskolci diákválasztásra buzdítva az internet népét?!

A Szikla most is egy rajongóját lepte meg: Katie Kelzenberg, egy minnesotai diák Twitter-videóban hívta el a színészt a szalagavatójára, mindezt The Rock híres hasitasis öltözékében:

Több se kellett hősünknek, pár nappal később jött is a válasz, méghozzá egy meglepetés formájában: Johnson felmondott egy hangüzenetet, amit bejátszottak Katie iskolájában! Valahogy így:

Vidáman és izgatottan köszöntök mindenkit ezen a péntek reggelen! Valószínűleg most azon gondolkodtok, 'Micsodaaa? Mit keres a Szikla a hangosbemondóinkban?' Épp üzenetet küldök egy különleges fiatal hölgynek, Katie Kelzenbergnek!


Ugyan Rock nem tud részt venni Katie szalagavatóján, mivel épp forgatni fog az esemény ideje alatt, de azért így sincs oka panaszra rajongójának: a Szikla ugyanis kibérelt Katie lakóhelyén egy egész mozitermet, ahová Katie 231 főt vihet magával, hogy együtt megnézzék Johson legutóbbi filmjét, a Rampage - Tombolást! Mindezt Instagramon is elmondta a színész:

 

therock (@therock) által megosztott bejegyzés,


Le a kalappal, ez már valami! Az ilyen és ehhez hasonló sztorik miatt érezzük úgy, hogy Johsonnal szívesen beülnénk valahová megbeszélni az élet nagy kérdéseit - vagy bármit.

Addig sem kell szomorkodnunk, amíg ez nem jön össze - április 29-én, vasárnap két filmben is megcsodálhatjuk az RTL Klubon!

20:00 - Utazás a rejtélyes szigetre
21:50 - Az Amazonas kincse

Nektek melyik a kedvencetek?

Legnézettebb videók