Műsorújság
RTL Most

Íme 2017 legszívszorítóbb sztárszakításai

A sztárvilágban sajnos már megszokhattuk, hogy a kapcsolatok csak úgy jönnek-mennek, és ez idén sem volt másképp!

Kijelenthetjük, hogy a 2017-es év a szenvedélyes kapcsolatok és a viharos szakítások éve volt. Sőt, az eljegyzésekből és a meglepő kapcsolatokból sem volt hiány, azaz Hollywood bőven szolgált meglepetéssekkel.

Talán Chris Pratt and Anna Faris válása bolygatta meg leginkább a külföldi médiát. Nemhiába, hiszen az egyik legcukibb sztárpárosról beszélünk, akik nyolc év szerelmet tudhattak maguk mögött a szakításkor.

De ne menjünk messzire, Brad Pitt és Angelina Jolie válása is emberek millióit döbbentett meg. A híres párról rengeteg pletyka látott napvilágot, és egy idő után már lehetetlen volt nyomon követni, hogy pontosan mi is történik velük, ugyanis többször olvashattuk azt, hogy Brad és Angeline újrakezdték, de azt is, hogy mégsem.

 

💑

A post shared by Brad Pitt ️️️ (@bradpittoficial) on

De nem csak a tengerentúlon volt hangos a média a furcsa kapcsolatoktól! Itthon például Palvin Barbiról, Hajdú Petiről és Pumped Gabóról naponta jelentek meg hírek, hol szakításról, hol új szerelemről.

 

Bonne nuit Paris ✨

A post shared by Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on

Ha szeretnéd megtudni, hogy kik azok a magyar sztárok, akiket idén jegyeztek el, akkor nézd meg a Story Extra riportját!

forrás/képek: Instagram, Facebook

Legnézettebb videók