Műsorújság
RTL Most

Ilyen egy vérbeli vezető, avagy ilyen egy főnök inkognitóban!

A pizzák királya, Melhem Saad úgy döntött, beépül a beosztottjai közé, hogy felmérje, ki az, aki valójában szívvel-lélekkel dolgozik, és kiderítse, pontosan mi is történik akkor, ha a főnök nincs a közelben.

Az RTL Klub legújabb műsora, a Főnök inkognitóban a legkevésbé sem hétköznapi módon kalauzolja a munka világába a doku-reality szerelmeseit. A vadonatúj műsorban a cégvezetők, tulajdonosok merőben új kihívás elé néznek: álcázva magukat, új dolgozóként munkába állva figyelik meg, hogy mi minden történik a cégük egyes területein, bizonyos munkafolyamatoknál akkor, amikor a dolgozók úgy gondolják, hogy a főnök távol van.

A Pizza King tulajdonosának, Melhem Saadnak ma már több mint 30 üzlete van, és naponta több ezer embert szolgálnak ki. A vérbeli vezető igazából már hátradőlhetne és élvezhetné a sikert. Saad azonban nem így döntött: álruhát húzott, hogy feltérképezze, mi történik a csapatában akkor, ha a főnök nincs jelen.

Saad pedig nem mindennapi átalakuláson ment keresztül, hogy semmiképp se ismerjék fel!

Hogy mit tapasztalt Saad a beosztottjai között, és pontosan mi is történt, az a teljes adásból kiderül, amit itt tudsz visszanézni!

Ha pedig kíváncsi vagy arra, hogy Saad megbánta-e, hogy belevágott az egészbe, akkor nézd meg a Reggeli videóját!

Ne feledd, minden hétfőn eseténként 22:05 órától Főnök inkognitóban az RTL Klub műsorán!

Forrás/képek: Fókusz, Reggeli

 

 

Legnézettebb videók