Műsorújság
RTL Most

Így ünnepelte az apák napját Will Smith Budapesten!

A színész épp filmet forgat hazánkban, ez viszont nem akadályozhatja meg abban, hogy gyermekeivel is eltöltsön egy kis időt - és ezt meg is mutassa rajongóinak!

Will Smith remekül érzi magát Budapesten: az Operaházas mozgó-fotója olyan nagy sikert aratott, hogy külön videót készített, melyben fotósával felfedi a kép készítésének technikáját - valamint újabb budapesti helyszíneken is megfordulnak:

 

A post shared by Will Smith (@willsmith) on


Smith nemcsak fotókkal és a Gemini Man című sci-fivel foglalatoskodik hazánkban, hanem szerepel a hivatalos vb-himnusz klipjében is, olyan sztárok társaságában, mint pl. Ronaldinho!

Szóval láthatóan zajlik a színész élete rendesen, most hétvégén viszont arra is sikerült időt szakítania, hogy családjával forgasson egy kis apák napi összeállítást, boxolással, lufis vízibombával és tánccal - mindezt lassítva!

És hogy maga a videó se maradjon ki:

 

A post shared by Will Smith (@willsmith) on


Reméljük végig ilyen jól érzi majd magát nálunk a hollywoodi sztár. A Gemini Man egyébként egy öregedő bérgyilkosról szól, aki a saját fiatalabb klónjával csap össze - érdekes koncepció. Bemutató 2019. októberében!

Kíváncsi vagy, hogy a többi sztárapuka hogyan töltötte az apák napját? Ide kattintva kiderül!

#együttsikerül #maradjotthon