Műsorújság
RTL Most

Így ünnepelt a Konyhafőnök VIP győztese!

Megható üzenettel köszöntötte férje Gáspár Beát, aki tegnap ünnepelte születésnapját.

A család mostanában ünnepről ünnepre rohan. Nemrég volt ugyanis a legkisseb gyermek, Virág 15. születésnapja is.

Emellett Bea és Győző a házassági évfordulójukat is a napokban tartották, mégpedig a 24-et.

„Szinte hihetetlen, de nemrég ünnepeltük a 24. házassági évfordulónkat Győzővel! Változatos, történésekben gazdag 24 év volt szerelemben és összetartásban!” 

 


Ám a születésnapra Győző egy csodálatos üzenetet is írt felesége számára, melyet közösségi oldalán a rajongókkal is megosztott:

„BEJJA ASSZONY Születésnapod van… mit adhatnék neked, Kedves? Hiszen én kaptam ajándékot. Tőled. Téged. Az Ajándékot, akit minden nap újra és újra megkapok, és minden pillanatban boldogan fogadok el. Aki életet csókolt létembe, szerelmet adott szívembe, csodát varázsolt lelkembe. Aki figyelmét adja, hitét, bizalmát, szerelmét. És ma születésnapod van. De valójában nekem van. Minden nap, amióta megérintettél. Foglyul ejtettél. Minden nap születésnapom van. Születésnapom vagy szeretlek” 

 


Bea mindig is szeretett főzni, ám a Konyhafőnök VIP után komolyan kezdett foglalkozni a gasztronómiával:

„Amilyen izgalommal vártam a forgatások kezdetét, olyan sok új receptet, technikát sajátítottam el a műsor során, amit be is tudok építeni a mindennapi életembe. Az, hogy abban a megtiszteltetésben részesültem, hogy megnyertem a versenyt, életem talán eddigi legnagyobb elismerése!”

Olvasható a Bea Konyhája című blog oldalán, melyet május 5-én indított. Bea azóta is élete egyik legboldogabb pillanataként tartja számon a Konyhafőnök VIP eredményhirdetését.  A megható eseményben a videóra kattintva te is bepillanthatsz!

Forrás: Facebook

Hasonló videók

Legnézettebb videók