Műsorújság
RTL Most

Hűha! Katus Attila hajnalban különös telefonhívást kapott…

A tegnapi Anikó Show-ban kedvenc sztárjaink a legnagyobb rajongóikkal találkozhattak, de vajon milyen kínos szituációkba keveredtek már követőikkel? Elárulták!

Mérai Kata, Katus Attila, Delhusa Gjon és Csocsesz több ezres rajongótáborral büszkélkedhetnek, és mindannyian úgy érzik, hogy példaképnek lenni különös dolog. Ám a rajongásnak bizony árnyoldala is van, hiszen gyakran okozhat kellemetlenségeket.

Katus Attila például mindig is jó kapcsolatot ápolt követőivel, ám közvetlenségét már többször is félreértették. Sőt, az is előfordult, hogy a fitnesz gurut valaki hajnali négykor hívta fel, nem éppen a legjózanabb állapotban… Nézzétek!

Mérai Kata szerint pedig nagyon fontos, hogy aki példaképpé válik, végig hiteles képet mutasson magáról. Bár a Barátok közt színésznője nem tartja magát rajongó típusnak, mégis van két ember, akikre feltétel nélkül felnéz.

„A szüleim az én példaképeim. Akár az anyám a makacsságában, a kitartásában, a lendületességében, vagy az apám morálja, amit az életről gondolt, és igyekezett átadni.”

Ne felejtsetek el ma sem 17:00-kor az RTL Goldra kapcsolni, hiszen érkezik az Anikó Show vadonatúj epizódja! A mai témánk: Béke vagy vége?

#együttsikerül #maradjotthon