Műsorújság
RTL Most

Hosszú Katinka újabb győzelmet ünnepelhet!

Pontosabban egy újabb boldog pillanattal többet számolhat az életében, hiszen férjével, Shane-nel nemcsak a karrierjüket egyengetik közösen, hanem az életüket is. Mi lehet az öröm tárgya? Most kiderül!

Az elmúlt hetekben nem győztük követni az állandó magyar sikereket, hiszen a riói olimpián kivételesen teljesítettek a magyar sportolóink. Annak ellenére, hogy ugyanannyi aranyérmet szereztek, mint a londoni olimpián, összességében mégis kevesebb éremmel tértek haza, 15-tel, hogy pontosak legyünk.

Ezek közül három aranyat és egy ezüstöt Hosszú Katinkának köszönhetünk, aki még azok után sem tudta felfogni, hogy mit ért el, hogy mindegyik medált a kezében tarthatta:

Katinka szerint persze nem is a számok a legfontosabbak, a háromszoros olimpia bajnok szeretné elérni, hogy megváltozzon az emberek mentalitása. Ne csak az eredmények számítsanak, hanem az élvezet is! A puszta tény, hogy a gyerekek szeressék az úszást:

A karrier-sikerek mellett persze a magánélete is boldog mederben csordogál, hiszen pont ma ünneplik férjével – és egyben edzőjével – a harmadik évfordulójukat. Ennek örömére, a sportoló egy édes posztban emlékezett meg a nagy napról és persze párjáról:

„Ma van három éve, hogy összeházasodtunk! Köszönöm a feledhetetlen emlékeket Shane Tusup! Tudod: Te és én a világ ellen :) Szeretlek! Boldog évfordulót!” – írta Facebook oldalán.


A kettejük közötti összhang természetesen nem meglepő, hiszen első riói győzelme után férje is egy megható posztban köszönte meg feleségének, hogy 4 éve őt választotta meg edzőjének:

„Te vagy a hősöm, és az inspirációm!” – írta akkor a szerelmes férj.

Képek: Facebook

Legnézettebb videók