Műsorújság
RTL Most

Hosszú Katinka érdeklődve hallgatta Tusup könnyes beszédét

Habár Katinka és Shane eredményes évet tudhat magamögött, a 2017 nem éppen örömben és békességben ért véget a számukra. 

Az ünnepek környékén a rajongóknak és a hazai sajtónak is szemet szúrt, hogy valami nincs rendben Hosszú és Tusup házasságával. Minden jel arra utalt, hogy minimum mosolyszünet van a fiatalok között, azóta azonban tovább gyűrűztek a találgatások.


December 29-én megelégelték a különböző elméleteket, ezért hivatalos közleményt osztottak meg közösségi oldalaikon:


Kedves Szurkolók, Érdeklődők!


Az elmúlt napokban több cikk jelent meg a sajtóban házasságunkról, melyeket eddig nem kommentáltunk. A mai napon azonban egyes írások átléptek egy határt, ezért a további valótlan állítások megjelenése előtt szeretnénk tisztázni a helyzetet.
Igaz, hogy kapcsolatunk nehéz időszakon, megpróbáltatásokon megy keresztül.
Igaz, hogy eközben az Iron Aquatics edzései minden csoportban megrendezésre kerülnek.
Mivel ebben a pillanatban ennél többet nem tudunk mondani, a bulvársajtót ellepik majd a velünk kapcsolatos durva és minden alapot nélkülöző feltételezések.
Ígérjük, ha mondanivalónk lesz, arról értesíteni fogjuk az értünk aggódókat. Addig kérünk minden, velünk kapcsolatban megjelenő találgatást erős fenntartásokkal kezelni.


Köszönettel,
Hosszú Katinka, Shane Tusup

 


Ez természetesen nem nyugtatta meg a rajongókat, de rengetegen biztosították támogatásukról Katinkát és Shane-t. Ám a találgatások még itt sem értek véget. Múlt héten a Fókuszban mi is beszámoltunk a háromszoros olimpiai bajnoknő magánéletéről.


Már december vége óta foglalkoztatja az országot, hogy mi történik Hosszú Katinka és Shane Tusup között. Sokan rebesgetik, hogy válságba került a házasságuk. Katinka nemrég érkezett haza Miamiból, ahova nem tréningezni utazott, és a férje sem kísérte el, ám most, hazatérése után sem jelentek meg együtt az edzéseken...


Állítólag Katinka még a medence szélén sem akarja látni férjét. Ennek ellenére Shane ott van az uszodában és az Iron Aquatics múlt pénteki edzésvideójában vidáman, mosolyogva nyilatkozott, mintha minden rendben lenne körülötte. Ráadásul úgy tűnik, kapcsolati válságuk nemcsak kettejük életét keseríti meg, hanem a csapatukét is. Egy cikk szerint egy úszó már ott is hagyta Katinkáék klubját, mert elege lett a bizonytalanságból.

 


Tegnap, Az Év Sportolója 60. gáláján megható pillanatokat szerzett Tusup feleségének és a közönségnek egyaránt. Katinka immáron hatodszor lett az Év sportolója, férje pedig negyedik alkalommal nyerte el az év edzője címet. Így ebből a jeles alkalomból könnyeivel küszködve, magyarul mondott beszédet a nyilvánosság előtt:


Bocsánat!


Nem erre számítottak, igaz?
Sokan nehezen mondjuk ki ezt a szót. Nekem a legnehezebb, főleg magyarul.
De most bocsánatot kérek azoktól, akik kiálltak mellettem, amikor egy vasárnapi ebéden arról vitatkozott a család, hogy Shane egy amerikai bunkó vagy sem.
Akik hittek bennem, de csalódniuk kellett.
Hibáztam.
Sokakat megbántottam viselkedésemmel, tőlük is elnézést kérek.
Azt hittem, Rio után a múlt év könnyebb lesz, de sokkal nehezebb lett.
Dolgoztunk tovább, mert abban vagyunk a legjobbak – mert abban A LEGJOBBAK vagyunk.
De a sok munka közben nem vettem észre, hogy példaképpé kellene válnom. Hogy ami korábban belefért, ma már nem fér bele.
Elfáradtam. Kimerültem. Sokat hibáztam.
A világbajnokság nagyobb csoda volt, mint az olimpia, de eljutni is nehezebb volt addig.
Nem tudom még, mi jut majd eszembe, ha 20 év múlva ránézek erre a díjra. Az biztosan, hogy Katka milyen fantasztikusan úszott Budapesten, hogy ezek életünk legszebb hetei voltak.
Köszönöm Neked, hogy akkor is bíztál bennem, amikor még senki más. Mindig azért dolgoztam, hogy rászolgáljak a bizalmadra.
És köszönöm Édesanyámnak, Cherylnek, hogy mindig mellettem van, és büszke vagyok rá, hogy ott van velem.
Köszönöm, Apa, hogy mindig emlékeztetsz, mi fontos az életben és mi nem.
Végül köszönöm azoknak, akik szerint negyedszer is megérdemlem ezt a díjat. Gondolom, inkább szakmai érvek szóltak mellettem, mint szimpátia.
De idén azon fogok dolgozni, hogy ez megváltozzon.


Köszönöm, Magyarország!


- szívhez szóló beszédének szövegét közösségi oldalán is megosztotta az edző. 


Habár Shane és Katinka is szüleik társaságában várták a díjátadó eredményét, mégis látszott, hogy a háromszoros olimpiai bajnokunk szívéhez is elértek férje szavai.


Hosszú Katinka ezzel a poszttal köszönte meg díját:

"Ekkor még nem tudhattam, hogy az újságírók hatodszor is engem választanak az Év Női Sportolójának!
Köszönöm mindenkinek az azóta érkező sok-sok gratulációt!"


Forrás: Facebook
Kép: MTI

 

#együttsikerül #maradjotthon