Műsorújság
RTL Most

Hoppá! Komoly döntést hozott Gorbunov Dmitrij – De miért?

Már-már megdöbbentő vallomást tettek a 2016-os X-Faktor versenyzői. Fény derült például Opitz Barbi céljának részleteire, Fejes Szandra és Szeleczki Dávid múltjára, Vince Aliz Liza jelenére, és arra is, hogy miért jelentkezett Gorbunov Dmitrij az ország legnépszerűbb tehetségkutatójába. 

Opitz Barbi: „Az éneklés mindig is nagy szerepet játszott az életemben. Már hét éves koromban elkezdtem énekelni, és már akkor nagy célom volt az, hogy egyszer én is híres énekesnő lehessek. Eleinte csak környékbeli rendezvényeken léptem fel, kaptam felkéréseket - meg iskolai fellépéseken.”

 

 


Fejes Szandra: „Én nagyon gátlásos gyerek voltam, soha nem mertem megszólalni. Nem mentem iskolába, hogyha énekelni kellett vagy verset mondani. Egyszer csak így megfordult ez a dolog, olyan 15 éves koromban. Úgy szoktam megfogalmazni, hogy mondanivalóm volt és a közlésvágy az erősebb volt a félelmeimnél. Elkezdtem egy musical stúdióba járni, és 15 éves korom óta nem tudok lejönni a színpadról, tehát nekem az lett az igazi otthonom.”

 

 


Vince Aliz Liza: „Megszülettem Pécsett 97-ben, jártam egy hagyományőrző oviba, és aztán jártam 12 évig egy iskolába, amit nagyon-nagyon szerettem.  Most Pesten élek, és valahogy minden működik úgy magától, hogy néha úgy érzem, mintha nem csinálnék semmit, és mégis minden jó lenne.” 

 

 


Gorbunov Dmitrij: „Ukrajnából jöttem, Odesszából. Most már három éve itt lakom, nagyon jó érzem magam itt. Ott tanultam, ott éltem 21 évet. Ukrajnában háború kezdődött, és mi úgy döntöttünk, hogy jobb lesz, ha ideköltözök, mert itt lakik nagyapám és nagynéném a családjával. Úgy döntöttem, hogy jelentkezek az X-Faktorba, mert tudtam, hogy el kell kezdenem az új életem.”

 

 


Szeleczki Dávid (Jaggers): „Egy jó 15-16 éve tevékenykedek színpadon - ugye kisgyerekként, általános iskolában még a kis népdaléneklési, mesemondó-, szavaló versenyek. Azután gimnáziumban jöttek a musicales vonalak – nagyon szerettem egyébként a színházat és a musicaleket is. Utána kamasz Dávid már 15-16 évesen: pop, rock, r’n’b… Mostanra alakult ki az a világom, ami igazából most vagyok; ez a nagyon jó blues, rock zene.”

 

 

Amikor a ValóVilág egykori játékosait arra kérte a Story Extra riportere, hogy foglalják össze az életüket fél percben, elég mulatságos válaszokat kaptunk. Ezért is döntöttek úgy, hogy ugyanezt kéri az X-Faktor versenyzőitől is. Nézd meg a videót!

Legnézettebb videók