Műsorújság
RTL Most

Hihetetlen fordulat a Keresem a családom műsorában! – Katicával csoda történt!

A doku-reality műsor első része szinte az egész országot megríkatta, pedig akkor még nem is tudtuk, hogy az egyik történetnek ott még nem lesz vége. Egy újabb siker sztorinak lehetünk tanúi. Íme!

A Keresem a családom nyitóepizódja olyan megható pillanatokat rejtett, amire valóban nem lehetett felkészülni. Múlt hét kedden két szomorú történettel ismerkedhettek meg a nézők. Az első volt Katica, aki édesapját és nővérét szerette volna végre megtalálni.

 

 

Hosszas kutatás után Lilu és a stáb rátalált a fiatal lány édesapjára. A férfi nehezen ugyan, de elmesélte életének tragikus részleteit, így megtudhattuk, nem önszántából mondott le saját gyermekeiről. A testvérpárt, Katicát és Erzsébetet akkor elszakították egymástól. Erzsi akkor öt éves volt, és szinte karjából tépték ki Katicát. A lányok azóta nem látták egymást.

 

 

Mikor eljött a találkozás, lélegzet visszafojtva néztük, ahogy Katica végre megpillanthatta édesapját. A két megtört ember talán még sosem félt ennyire, mint akkor. Szerencsére jó irányba haladt a beszélgetés, így az egyesítés csodálatos módon megtörtént. A műsor végén viszont kiderült a szomorú hír, Erzsébetet sehol sem találta a stáb. 

Katica rengeteg Facebook üzenetet kapott a műsor után, melyeket csak másnap olvasott el. A rengeteg levél között viszont ott volt a nővére üzenete is: 

„Szia, én László Erzsébet vagyok, a keresett nővéred. Svájcban élek. Szeretnék veled minél előbb találkozni.”


A lányok több mint egy órát beszéltek akkor webkamerán, és kiderült, Erzsi is sokáig kereste Katicát, csak nem sikerült a nyomára bukkanni. A történet csodálatos végeredménnyel zárult, melynek a Keresem a családom stába is tiszta szívből örül.

Ne felejtsétek, ma este, 21:30-tól jön a Keresem a családom második része!

#együttsikerül #maradjotthon