Műsorújság
RTL Most

Fotóval buktatta le saját magát Puskás Peti

Az X-Faktor mentora testvére szobájában garázdálkodott, míg a gyanútlan Dani magára hagyta őt saját birodalmában. Puskás Peti nem titkolta sokáig, hogy mit tett öccse távolléte alatt…

A mentorok már túl vannak a táboron, így most egy kicsit lazíthatnak. A többnapos forgatáshoz sok-sok energiára és lelkierőre volt szükségük, hiszen biztosan nem könnyű emberek sorsáról dönteni. ByeAlex így foglalta össze élményeit saját közösségi oldalán:

„Az X-Faktor olyan pillanatokat okozott ismét, hogy én is meglepődtem magamon. Kicsit félek is tőle, hogy úgy lássatok majd engem. Napokig tart mire feldolgozom ezeket az élményeket.”

Kattints a képre a részletekért!

A mentorszék biztonságából nemrégiben félelmetes magasságokba merészkedett Puskás Peti, ezzel pedig átlépett egy bizonyos határt, amit nem is akárkinek köszönhetett. Az énekes háromszáz feletti sebességgel száguldozott a levegőben a Red Bull Air Race-en.

„Jobban féltem, mint az érettséginél!”

 

Petit azonban nem csak Christian Bolton, chilei challenger bajnok repítette az egekbe. Szerelmével, Angélával sok időt tölt, amit szerencsére követőinek is rendszeresen dokumentál időről időre.

Kattints a képre a részletekért!

Most azonban valami egészen mást osztott meg Facebook oldalán. Öccsével nagyon jó a kapcsolatuk, amit biztos, hogy közös munkájuknak, a The Biebersnek is köszönhetnek, de vajon ezt is elnézi majd Dani a bátyjának?

@puskasdani most hogy itt hagytál egyedül a szobádban felvettem a kedvenc ruháimat tőled nem gond ugye?! ‪#‎apuskaspeti ‪#‎puskasdani

Peti nemcsak öccsével, hanem nővérével is nagyon jó viszonyt ápol, mi pedig ezúton is sok boldog névnapot kívánunk neki!

forrás: Facebook

#együttsikerül #maradjotthon