Műsorújság
RTL Most

FOTÓ: Demi Lovato elhagyta a rehabot!

A fiatal énekesnő július 24-én került kórházba kábítószer-túladagolás gyanújával. Szerencsére, azóta már jobban van a világsztár és úgy tűnik, 90 nap után elhagyhatta az elvonót, és jobban néz ki, mint valaha.

Demi Lovato sosem titkolta, hogy az elmúlt években sokszor meg kellett küzdenie a függőségeivel. Egy interjúban például azt is bevallotta, hogy volt már olyan helyzetben, mikor rengeteg kokaint szívott és arra jópár Xanaxot vett be – akkor majdnem megfulladt.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Négy hónappal ezelőtt pedig majdnem tragédiába fulladt az énekesnő kábítószer-túladagolása, csak az időben kiérkező orvosi segítségnek köszönheti Demi, hogy nem történt nagyobb baj. Az énekesnő akkor a közösségi oldalán üzent a rajongóinak:

„Köszönöm a családomnak, a csapatomnak, és a Cedars-Sinai kórház csapatának, akik végig mellettem voltak. Nélkülük most nem ülnék itt, és nem írnám ezeket a sorokat nektek. Most időre lesz szükségem a gyógyuláshoz, hogy a józanságra és a gyógyulás útjára koncentráljak. Sosem felejtem el azt a szeretet, amit tőletek kaptam, és már várom azt a napot, amikor azt mondhatom, végeztem.”


Szerencsére megnyugodhat mindenki, mert az énekesnő egyre jobban van, és úgy tűnik, 90 nap után elhagyhatta az elvonót. A fotó alapján pedig az is jól látszik, hogy remekül néz ki.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DEMI LOVATO OUT OF REHAB LOOKING GREAT AS SHE LEAVES RESTAURANT [TMZ] #lovato #demilovato #ddlovato #Demi

A post shared by Sarah (@demilovatopicz3.0) on

Drukkolunk Deminek, és sok erőt kívánunk neki! 😍💘✨
forrás/képek: People, Instagram

#együttsikerül #maradjotthon