Műsorújság
RTL Most

Fogadásból állt a kamera mögé Puskás Peti

Megjelent a The Biebers legújabb klipje Ahol jártunk címmel, melyet a frontember és X-Faktor mentor, Puskás Peti rendezett.

„Elindult a turnészezon, ezért muszáj jó formában lennünk” – mesélte a The Biebers frontembere, Puskás Peti. – „Ekanem Bálinttal fogadtunk, hogy ki lesz fittebb a tavaszi koncertekre, mindketten keményen edzettünk, fogyókúráztunk, végül én nyertem” – tette hozzá Peti, aki ezzel el is nyerte a lehetőséget, hogy ő rendezhette meg legújabb klipjüket.

„Mondjuk nem igazán tudom elképzelni, hogy mi született volna, ha Bálint rendezi, hiszen az előzők is az én nevemhez fűződnek” – nevetett Peti. – „Keményen készülünk a május 4-i  Akvárium koncertre, de ehhez a dalhoz még mindenképp szerettük volna leforgatni a klipet előtte” – mesélte Ekanem Bálint. – „Gyorsan összerántottuk a zenekart és a stábot, bevágódtunk egy autóba és elmentünk Salgótarjánba. Remek helyszín volt, nagyon imádtuk, hiszen itt egyszerre tudtuk felvenni a városi és a varázserdő részeket is” – tette hozzá Peti, aki Big Daddy Bee álnéven a videó képi világára különösen odafigyelve, óriási hangsúlyt fektetett a természet és a városi élet kontrasztjának bemutatására.

Legnézettebb videók