Műsorújság
RTL Most

Felhívás keringőre! – Találkozz Jamie Foxx-szal, amíg még lehet!

A színész nemrég bejelentette, hogy már csak májusig tartózkodik hazánkban, de nemcsak ezt, más titkokat is elárult, mint például azt is, hogy mit gondol a magyarokról!

Foxx a Robin Hood: Origins-t forgatja Magyarországon lassan már három és fél hónapja, eközben pedig bőven szolgáltatott híreket magáról.

A világsztár ugyanis közösségi oldalán osztotta meg itteni életének minden történését, kezdve a hangos megérkezésétől egészen az etyeki tűzesetig, amikor is tűz ütött ki az egyik díszletben, de szerencsére mindenkit időben kimenekítettek, azonban így is rengeteg kár keletkezett!

Megannyi kellék és a felépített óriási díszlet is megsérült. Jamie Foxx azonban nemrég szomorú híreket közölt, a színész már csak május elsejéig kapható lencsevégre Budapesten, úgyhogy mindenkit arra buzdított, hogy ha szeretne vele találkozni, akkor járjon nyitott szemmel és ne féljen tőle, bátran menjen csak oda, hiszen Foxx testőr nélkül jár-kel a városunkban!

 

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx) on

A mozit egyébként a Kingsman-filmek sztárjával Taron Egerton-nal és a női szívek ügyeletes szívtiprójával, A sötét ötven árnyalata főszereplőjével Jamie Dornan-nel készítette.

A sztár pedig azt is megerősítette - amit eddig is már sokszor hallottunk – a magyar lányok a legszebbek!

Nos, hölgyeink, ha valaki tényleg szeretne vele találkozni, akkor annak ajánljuk a Deák tér környékét, ahol többször is megfordult az elmúlt időszakban.

Forrás: Reggeli
Képek: Instagram.com

 

Legnézettebb videók