Műsorújság
RTL Most

Ezt tényleg összerakták a fiúk! Íme, a The Biebers új klipje!

A zenekar ezúttal nemcsak dögös dallamokkal, hanem annál is szexibb lányokkal népszerűsíti legújabb slágergyanús szerzeményét! Nem ismerősek valahonnan a hölgyek?

A már megszokott egyedi stílus és Biebers életérzés mellett, most a színházakat is, illetve azok közönségét is megcélozta a The Biebers!

Ehhez pedig mi lehetne jobb eszköz, mint hogy telepakolják a vadonatúj videoklipjüket, olyan csinos és tehetséges magyar színésznőkkel, mint amilyen a Testről és lélekről című nagysikerű magyar filmből ismert, Borbély Alexandra, Trokán Nóra, a Barátok közt Gigije, Görgényi Fruzsi, Kopek Janka, A mi kis falunkban is látható Lovas Rozi, valamint a Konyhafőnök VIP-ban is feltűnő, Eke Angéla.

A Rakjuk Össze! című dalhoz készült videóban egyébként a művésznők helyettesítik a zenészeket a hangszereik mögött, így például Puskás Peti hangjára, a kedvese, Angéla tátog!

Az X-Faktor mentora pedig nemcsak a szöveg, valamint a zeneírásból vette ki a részét, hanem magát a kisfilmet is ő rendezte!

A The Biebers - Rajkuk Össze! klipjének helyszín-, és szereplő választása, ahogyan azt már említettünk nem véletlen, hiszen az idei Színházak Éjszakájának is ez lett a hivatalos dala, amibe most te is belehallgathatsz, illetve beleleshetsz!

De, nem ez volt az első eset, hogy Puskás Petiék nagyszabású eseményre írtak dalt, hiszen a Comet 2016 zenéjét is ők szerezték, valamint más felkérésben is volt már részük, amiről most többet is megtudhatsz, ha az alábbi videóra kattintasz!

Forrás: youtube
Képek: Instagram

 

Legnézettebb videók