Műsorújság
RTL Most

Ezért szeretett bele Cinthya Dictator Varga Viktorba?

Mi vonzhat két embert egymáshoz? Mennyire számítanak a külső és a belső tulajdonságok? Legutóbb már bekukkanthattunk Viktorék szerelmi fészkébe, most pedig mélyebben is utánajártunk a kapcsolatuknak.

Rengetegen keresik a nagy szerelmet a világban, a lelkitársukat, akivel leélhetik az életüket. Vannak olyan szerencsések, akiknek ez már sikerült is. De mi kell ehhez? Nagyon sokan cikkeznek arról, hogy ritkán bizony, de előfordul, hogy a szerelmesek nemcsak a belső tulajdonságaikban hasonlítanak egymáshoz, de külsőleg is!

Gondoljunk például Benedict Cumberbatch-re és feleségére, Justin Timberlake-re és Jessica Biel-re vagy akár Giselle Bündchen és a Tom Brady is felkerülhetnének erre a listára. Sőt, Cinthya Dictator és Varga Viktor is!

 

A post shared by Cinthya Dictator (@cinthyadictator) on

Cinthya nemrég elmesélte, hogy részben a kinézetének is köszönheti párját, hiszen Viktorral annyira hasonlítanak egymásra, hogy akár azt is mondhatnánk: saját vonásaiba szeretett bele.

„Annyi filozófiát tudunk emögé tenni, és annyi hitet, ami sokkal erősebben összeköt minket, és nehezebben tudunk elszakadni egymástól talán, mint egy olyan pár, akik nem hasonlítanak egymásra.” – mesélte Cinthya.
 

 

A post shared by Cinthya Dictator (@cinthyadictator) on


Azt a külsőt szerette meg másban, amit élete nagy részében sokan kritizáltak. Csúfolták például a fogai miatt is, de ezekkel igyekezett nem foglalkozni, arra koncentrált, hogy önmaga lehessen végre. Végül a fotózásban lelte meg önmagát: rájött, hogy karakteres arca mennyire változatosan és csodásan köszön vissza a képeken.

Sőt, ma már annyira tisztában van önmagával, hogy szinte már a védjegyévé vált az, ami régebben sok negatív kommentet generált. Barátainak például saját szájának és fogainak kiöntött mását ajándékozta.

Persze, nemcsak Cinthya mesélt karakteres külsejéről. Kíváncsi vagy mit mondott például Kiszel Tünde magáról? Itt megnézheted!

Legnézettebb videók