Műsorújság
RTL Most

ÉNB Lalit a városon át üldözték rajongói!

Az egyik legnépszerűbb napi sorozat szereplője úgy gondolta, ideje körbe néznie Budapesten, hogy ezúttal ne a rajongói találják meg őt, hanem ő a rajongóit. Egy biztos, Lalit nem érte csalódás!

Az Éjjel-Nappal Budapest Csóró Lalija már fél évtizede szórakoztatja a nézőket a tévé képernyőjén, ezalatt az idő alatt pedig számtalan rajongót szerzett félszeg, szeretetreméltó és végtelenül vicces személyiségével.

Lali, ha kell randitanácsokat osztogat, vagy éppen a sorozat egyik szülinapos rajongóját vezeti körbe Joe albérletében, legutóbbi őrült ötlete pedig nem más volt, mint körbejárni egy stábbal Budapestet, hogy ezúttal ne a rajongói találják meg őt, hanem fordítva.

Lali a Deák Ferenc téren kezdett a fanok után nyomozni, és bár eleinte sikertelennek tűnt a keresés, a sorozat-sztár idővel megtalálta a közönségét, akiknek bearanyozta estéjét, hogy találkozhattak kedvencükkel. Miután Lalit ellepték a rajongók a Deák téren, úgy döntött, ideje a főváros másik felén is felmérni a terepet, következett a Széll Kálmán tér, ahol az Éjjel-Nappal Budapest újabb nézőivel fotózkodott és beszélgetett a tévésztár.

Lalit bár így is szép számmal ismerték meg, állítja, hogy visszafogta az embereket az őt követő kamerás stáb, ami persze nem meglepő, nincs mindenki annyira hozzászokva a képernyőn való szerepléshez, mint ő.

Ha te is úgy érzed, hogy inkább a tévé képernyőjén követnéd Lali mindennapjait, semmiféleképpen se maradj le az Éjjel-Nappal Budapest következő részeiről, minden hétköznap este az RTL Klub műrosán, vagy nézd vissza az epizódokat a megújult RTL Most-on!

Forrás: Story Extra

Legnézettebb videók